Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Συνεχίζεται το θρίλερ της δολοφονίας Ζέμπερη: Ορίστηκε τεχνικός σύμβουλος για το "ορφανό" DNA

Το πόρισμα του αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, ο ανακριτής διόρισε τον γενετιστή και μοριακό βιολόγο Γιώργο Φιτσιάλο ως τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη.

Καλείται να αναλύσει το «ορφανό» δείγμα DNA στα νύχια της άτυχης εφοριακού, που εντόπισε η τεχνική πραγματογνωμοσύνη της Αστυνομίας.

Πρόκειται να παραλάβει όλα τα ευρήματα άμεσα για να έχει μία γενικότερη εικόνα. Το πόρισμα του αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.

Η έρευνα του κ. Φιτσιάλου θα δώσει την απάντηση στο ερώτημα αν τελικά υπήρξε δεύτερος δράστης στη δολοφονία στο Β’ νεκροταφείο.

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε φίλη και συνάδελφος της Δώρας, η οποία έδωσε απαντήσεις για το περιεχόμενο των USB που το θύμα κατείχε και τις πιέσεις που φέρεται να δεχόταν.

Ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Απόστολος Λύτρας υπέβαλε αίτημα να καταθέσει η πραγματογνώμονας των εργαστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Αναμένεται η απάντηση του ανακριτή.

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Δώρας, Εμμανουήλ Σοροπίδης δεν εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή καθώς, όπως έγινε γνωστό, δεν είχε κλητευθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News