Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Μέχρι τέλος Μαρτίου θα λειτουργήσει η νέα δομή ΕΚΑΒ στην Αριδαία

Η κυβέρνηση επιλύει το χρόνιο αίτημα των κατοίκων και φορέων της Αλμωπίας

Έρχονται οι 4 ΕΚΑΒίτες με απόσπαση και ο Δήμος Αλμωπίας παραχώρησε κατάλληλο χώρο (δίπλα στο Κέντρο Κοινότητας Αλμωπίας) ο οποίος διαμορφώνεται κατάλληλα

Τα ασθενοφόρα θα εδρεύουν στην Αριδαία με αποτέλεσμα να μειωθεί δραστικά ο κρίσιμος χρόνος για την αντιμετώπιση των δύσκολων περιστατικών προς όφελος της ζωής και την υγείας των πολιτών.

Βήμα βήμα στηρίζεται η Δημόσια Υγεία και στην Πέλλα. Σε κεντρικό επίπεδο ελέγχονται, ακόμη, τα σκάνδαλα στα φάρμακα που συντηρούσαν ένα φαύλο σύστημα διαπλοκής και διαφθοράς διογκώνοντας και το δημόσιο χρέος, ακόμη και όταν ο λαός εξοντωνόταν μέσα στην λιτότητα και στην κρίση.

Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης με ερώτηση του στη Βουλή και με συνεχείς επαφές του με την Κεντρική Διοίκηση του ΕΚΑΒ διεκδίκησε και παρακολούθησε την διαδικασία για την ίδρυση δομής στην Αριδαία. Θα συνεχίσει τις προσπάθειες του μέχρι η δομή αυτή να ιδρυθεί και θα στηριχθεί η λειτουργία της.

1 σχόλιο:

  1. Περικλεία και Λαγκάδια χρειάζεται καινούργια παιδική χαρά Ίσως τώρα που
    Η δημοτική αρχή προσπαθεί μέχρι και στο
    Τελευταίο χωριό να κάνει έργα να δώσει λύση σε ένα θέμα που μας απασχολεί δεκαετίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News