Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Εθνικός Γιαννιτσών: «Δεν θα ακολουθήσουμε την κατρακύλα κάποιων που θέλουν να λέγονται παράγοντες»

Ανακοίνωση

Ο Α.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ενημερωνει το φιλαθλο κοινο του Νομου Πελλας οτι στις 15/2/2018 εκανε αιτηση στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και ζητησε την αναβολη του αγωνα με την ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ που θα γινοταν το Σαββατοκυριακο 24-25/2 διοτι συμφωνα με τον ΚΑΠ αρθρο 22 παρ 4 και 5 εφοσον συμμετεχουν τρεις τουλαχιστον ποδοσφαιριστες σε αγωνα της Μικτης Πελλας.

Οι ποδοσφαιριστες του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Δομουγτσιδης Αναστασιος, Ευφραιμιδης Ιωαννης και Πανταζιδης Αντωνιος συμμετεχουν με την μικτη πελλας εκπροσωπωντας την Ελλαδα στο διεθνες τουρνουα roma caput mundi και θα αγωνισθουν σε 3 αγωνες σε πλαστικα τερεν σε διαστημα μιας εβδομαδος και επιστρεφουν το σαββατο το απογευμα.

Ειναι δυνατον τα παιδια αυτα να αγωνισθουν και 4ο αγωνα μεσα σε μια εβδομαδα?? Γι αυτο το λογο και ζητησαμε την αναβολη του αγωνα. Που ειναι το παρανομο, παρατυπο και παραλογο στο αιτημα μας και στην αποφαση της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ να διαξαχθει ο αγωνας αργοτερα??

Αν καποιοι θελουν να φανατισουν, να δυναμιτισουν και να δημιουργησουν εντυπωσεις μακρια απο εμας!!! Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ειναι μια ομαδα με ιστορια στο ποδοσφαιρο του Νομου μας την οποια σεβεται η διοικηση του και δεν θα ακολουθησει την κατρακυλα καποιων που θελουν να λεγονται παραγοντες του ερασιτεχνικου ποδοσφαιρου του νομου μας.

Για τον Α.Σ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΤΟ Δ.Σ.

5 σχόλια:

  1. o logos pou prepi twra na zhthsete na mhn ginei to paixnidh einai oti to mairovouni tha paiksei me mion 5 podosfairistes logo douleias!!!!!!!!malon ayto thelate alla den tha sas perasei!!!!to mono pou fovame einai na mhn ginou episodeia kai o monos pou tha ftaih tha eiste eseis!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατα αρχη το τουρνουα στην Ιταλια ειναι της πλακας,ανεπισημο ,οι παικτες πανε εκδρομουλα μαζι με τον Κουφωνακη και αφηστε τις πονηριες?Οσο για την ομαδα σας ολος ο Νομος βουιζει οτι σας σπρωχνει ο Πανιδης ενω οι υπολοιπες τρεις διεκδικητριες παιζουν απο μονες τους.Και οι επιλογες των παικτων αλλο προβλημα και αυτο,μηπως επιτηδες πηραν 3 απο εσας για να αναβληθει το παιχνιδι και να γινει Τεταρτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Giati mono o ethnikos exei paixtes stin mikti pellas o edessaikos exei 5 podosferistes alla tin kuriaki paizei kanonika sto kilkis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νο μαυροβουνι νο παρτι23 Φεβρουαρίου 2018 στις 1:32 π.μ.

    Ρε Λουτσεσκου,ενα βιβλιο εγραψες,ακομη δεν χορτασες;!Παιξε την μπαλιτσα και δειξε σε ολους τους Νοβαπαρτις οτι η μπαλα παιζεται στο γηπεδο.Τα αλλα ολα ειναι να χαμε να λεγαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. etsi akrivos opos ta les einai 1.32!!!!alla kai palh para ths apousies tou maurovouniou palh tha xaseis vonaparth!!!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News