Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Π. Τσίμας: «Ένας τσόγλανος στο κυβερνητικό έδρανο χασκογελούσε όταν μιλούσε ο Πικραμμένος»

Περιγράφοντας τι συνέβη κατά την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού

O Παύλος Τσίμας, μιλώντας στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον ΣΚΑΙ για τη διαδικασία στη Βουλή σχετικά με τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, στάθηκε στη ομιλία του Παναγιώτη Πικραμμένου, λέγοντας ότι ενώ «εκείνος (ο πρώην πρωθυπουργός) μιλούσε με αυτοσυγκράτηση και συγκινημένος, από το κυβερνητικό έδρανο ένας τσόγλανος χασκογελούσε».

Με αφορμή αυτή τη στάση, ο δημοσιογράφος εξέφρασε την άποψη ότι αυτού του είδους οι συμπεριφορές αποτρέπουν τους σοβαρούς ανθρώπους από το να ασχοληθούν με την πολιτική. Τελείωσε δε την αποστροφή του λόγου με τη φράση «όταν ο Πικραμμένος συνάντησε τον Πολάκη».

10 σχόλια:

  1. Σαλια μαλια!Τσιμας,Παπαχελας παντα σε τετοιες ωρες μιλουν.Στα συλαλητηρια την πνιξαν την κοσμοπλημυρα.Ιδιο φερετζε χρονια ιδιο γυαλι ιδιο χτενισμα.Μαρκετινγκ επαναληψης εικονων.Το συστημα σας κρατει καλα για τα παραμυθακια.Νεα παιδια σπουδαζουν δημοσιογραφοι και σας κουβαλουν καφεδες.Λυπασαι και επιζητεις καλυτερους πολιτικους;!Σε ποιον τα λετε αυτα;;;;!!!Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολα στην ελλαδα κυκλωμα ειναι, εδω δε βλεπεις στην πελλα τι γινετε; ολοι οι μπατσοι σαιτ ανοιγουνε και το παιζουν δημοσιογραφοι, αραγε γιατι;

      Διαγραφή
    2. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΠΛΟΚΣ, ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΗΤΑΝ, ΤΟΥ ΑΡΑΧΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΜΕ, ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..

      Διαγραφή
  2. Ο δημοσιογραφος ειναι σαν τον διαιτητη.Αν του φυγει το ματς θα γινει κατς.Γιαυτο ειναι σπανιοι και οι δυο.Δεν μπορουν να γινουν ολοι.Το κακο στην Πελλα ειναι γενικο.Οπως πολλοι δηλωνουν καλλιτεχνες αλλα ουτε για μπογιατζηδες δεν κανουν.Συγγαραφεις και ουτε το ονομα τους δεν ξερουν να γραφουν.Ολα ισοπεδωνονται και απο ποιοτητα γινεται ποσοτητα.Απο την αλλη ειναι και το ποσο καλα υπηρετεις αυτο που αγαπας και ποσο αντικειμενικος μπορει να γινεις σαν δημοσιογραφοςκαι γενικα.Πολοι οι κλιτοι λιγοι οι εκλεκτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν φορούσες πριν στολή αστυνομίας δημοσιογράφος δεν γίνεσε, γιούριααααααααααα

      Διαγραφή
  3. Τελικά έχεις πολυυυυ εμπάθεια ρε Βαφειάδη.
    Ανεβασες ποσά σχόλια ,αλλά το δικο Μοθ όχι.
    Γιατί???
    Στο ξανά λεω η κακιά που βγαζεις για το έτερο μπλογκ της Αριδαίας δεν είναι καλή.
    Τουλαχιστον εκείνος ανεβάζει τα σχόλια όλων.
    Εσύ έχεις μαθει να κρύβεις και να κρυβεσαι.
    Και μάλιστα ανεβάζοντας ενα άρθρο που μεγάλο δημοσιογράφοι είναι συστημικοι.
    Εσύ τι είσαι δηλαδή κάνοντας το δεκανικι και ρο φερέφωνο του δημάρχου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "κακία για αλλο μπλογκ"; κάποιο παράδειγμα παρακαλώ;και στο κάτω κάτω μη μας διαβάζεις, ξερεις χεστήκαμε, και μόνο απο ευγένεια δεν σου λέμε "αντε και γαμήσου".

      Διαγραφή
    2. ποτε το αριδαια νιουζ ασχοληθηκε με αλλο σαιτ ρε 10.31? μηπως διαβαζεις αναποδα?μηπως συμβαινει το αντιθετο?εχει αναγκη το αριδ νιουζ να ασχοληθει με καθε ξοφλημενο? και καλα σου λεει ο παραπανω, ασχολησου με αλλα σαιτ και ασε τον Σταυρο να κανει ΝΟΜΙΜΑ παρακαλω τη δουλια του

      Διαγραφή
    3. 10.31 κατι προσπαθεισ να πεις αλλα μπουκονεις ελεω πιπας, τωρα σοβαρα νιαζει το ΑΡΙΔΑΙΑ ΝΙΟΥΖ κανα αλλο σαιτ? σοβαρολογεις η λες μαλακιες για να περνα η ωρα? ασχολητε ρε μαλακα ο ΠΑΟΚ με τον ΑΡΗ Λουτρακιου?

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΤΑ SΙΤΕ ΕΙΝΑΙ 24 ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΑΡΙΔΑΙΑ ΝΕΑ.ΕΧEI ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΣΙ.ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥΓΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News