Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Συνταγή: Σεφταλιές γαλοπούλας

Σεφταλιές γαλοπούλας

Διαβάστε λεπτομέρειες:


Υλικά
Κιμάς γαλοπούλας 600 γρ
Κρεμμύδια 2 μέτρια
Σκόρδο 1 σκελίδα
Αυγά 2
Φρυγανιά τριμμένη 100 γρ
Μπέικον 3 φέτες
Μουστάρδα 1 κουταλιά της σούπας
Φρέσκος δυόσμος 1 ματσάκι ψιλοκομμένο
Αλάτι - πιπέρι
Μπόλια για τύλιγμα
Χυμός λεμονιού 1

Οδηγίες
Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το σοτάρουμε στο τηγάνι χωρίς λάδι. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και το σκόρδο λιωμένο. Όταν πάρουν καλό χρώμα κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσουν. Ανακατεύουμε τον κιμά μαζί με το μείγμα που σοτάραμε και με τον δυόσμο, το λάδι, τη μουστάρδα, τα αυγά και την φρυγανιά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγο νεράκι. Πλάθουμε σε μπιφτέκια και τυλίγουμε με την μπόλια που την έχουμε μουλιάσει για 1 ώρα σε νερό με το χυμό λεμονιού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 30 λεπτά. ( Φυσικά μπορούμε να ψήσουμε τις σεφταλιές μας και στη σχάρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News