Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Κώστας Καραμανλής: «Δεν υφίσταται Μακεδονικό Έθνος»

«Δεν υφίσταται μακεδονικό έθνος» και «Αυτό πρέπει να γίνει καθαρό και επισήμως απολύτως αποδεκτό»

Ο πρώην Πρωθυπουργός συνομιλώντας για το ζήτημα σημειώνει πως το μήνυμα που η χώρα πρέπει να στείλει στο Σκοπιανό πρέπει να είναι καθαρό και σαφές.

Παρέμβαση για το Σκοπιανό σύμφωνα με την εφημερίδα Real News φέρεται να έκανε και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Σε συνομιλητές του ο Κώστας Καραμανλής εμφανίζεται να τονίζει σύμφωνα την εφημερίδα πως «Δεν υφίσταται μακεδονικό έθνος» και «Αυτό πρέπει να γίνει καθαρό και επισήμως απολύτως αποδεκτό».

5 σχόλια:

  1. Για την ονομασία τι είπε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΗΝ;ΞΥΠΝΗΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ;ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μαλάκα με δουλεύεις;Όταν με βέτο της Ελλάδας τα Σκόπια δεν μπήκαν στο ΝΑΤΟ το '08, τί κυβέρνηση είχαμε;Η οποία για κάποιο 'περιεργο' λόγο έπεσε αφού πρώτα κάηκε όλη η Ελλάδα..Ξύπνα πρώτα εσύ και οι όμοιοί σου και σταματήστε γαμω το σπίτι σας να βλέπετε παντού εχθρούς..Την διχασμένη μου Ελλάδα μέσα

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΧΘΡΟ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ;ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΟΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΤΗ ΔΙΧΑΣΕΣ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.ΕΠΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ.Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΤΡΕΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΓΛΩΣΣΑ.ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ.ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΜΕΝΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΙΕΡΟ ΕΧΩ.Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟ 08 ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΟΜΗΛΙΤΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ.ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΣΟ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.Η ΑΛΛΑΞΕ ΚΟΜΜΑ Η ΑΛΑΞΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News