Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Αντιδρά στην αναβολή των αγώνων ο Μακεδονικός Έδεσσας: «Εμείς δεν υποβάλαμε κανένα σχετικό αίτημα»

Ανακοίνωση

Η ΕΠΣ Πέλλας με απόφασή της ανέβαλε όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου με αφορμή το Συλλαλητήριο για το όνομα της Μακεδονίας.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι "Μετά από καθολικό αίτημα των ομάδων, η αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ NOMOY ΠΕΛΛΑΣ, αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων πρωταθλήματος όλων των κατηγοριών της 20/21-1-2018."

Από την πλευρά του Μακεδονικού Έδεσσας να διευκρινίσουμε ότι ΚΑΝΕΝΑ σχετικό αίτημα δεν υποβάλαμε από κοινού με άλλες ομάδες ή μεμονωμένα.

23 σχόλια:

  1. Έχετε και τα εμβλήματα της Μακεδονίας. Ντροπή. Μεγάλο λάθος είναι αυτό που κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΓΥΑΚΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ...
      ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ...

      Διαγραφή
    2. Εσυ που γραφεις για τα εμβληματα μαθε πως ο μακεδονικος εδεσσας τα τιμαει με τη σταση του μεσα στα γηπεδα και εξω απο αυτα γιατι ολοι ειναι νεα παιδια που αγαπαν το ποδοσφαιρο και πασχιζον για αυτο. Το λαθος ειναι να γινεται το ποδοσφαιρο πεδιο ανουσιας αντιπαραθεσης. Στο κατω κατω οποιος απο τους ερασιτεχνες ποδοσφαιριστες ηθελε να παει στο συλλαλητηριο μπορουσε να παει χωρις να γινει αναβολη, δεν τους δεσμευει κανενα συμβολαιο.

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΓΝΩΡΙΧΩ ΩΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ.ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΥΤΗ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΟΣΤΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

      Διαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΜΟΝΟΙΜ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή σας ρεζιλια. Αλλάξτε το όνομα της ομάδας τουλάχιστον. Έπρεπε να είναι αυτονόητο ότι όλες οι ομάδες είναι συμφωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πολιτικη δεν χωραει στο ποδοσφαιρο. Μπραβο στους εδεσσαιους που πηραν θεση σοβαρη και δεν κρυφτηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ...Ε ΜΕΓΑΛΕ!!!!

      Διαγραφή
  5. ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Η ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ....ΘΕΛΕΙ Η ΟΧΡΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα σκοπια σας μαλωσανε λαι βγαζετε ανακοινωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή σας ..το μόνο που μπορώ να γράψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή όποιος δεν συμφωνεί με την αναβολή είναι σκοπιανός?? Το έχουμε χάσει μου φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σίγουρα όχι , αλλά η σύπτωση της στιγμής είναι πολύ ύποπτη,οπως και η σύπτωση οτι είναι η μόνη ομάδα που έβγαλε τέτοια ανακοίνωση,σύμπτωση και αυτό?

      Διαγραφή
    2. Και οι Σαρακηνοί έβγαλαν ανακοίνωση.

      Διαγραφή
  9. μεγάλη σημασία τους δώσατε θα το παρουν και πάνω τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην ανακοίνωση σας γράφετε συλλαλητήριο για το όνομα της Μακεδονίας?
    Το συλλαλητήριο γίνεται για το όνομα των Σκοπίων κύριοι του ντεμεκ μακεδονικού.
    Διορθώσετε την ανακοίνωση σας αλλιώς είστε καταπτιστοι.
    Ρεζιλια....ε ρεζιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσα πληρωμένα σχόλια θα γράψεις ακόμα?? Και αν δεν καταλαβαίνεις ελληνικά να σου το εξηγήσω. Το συλλαλητήριο γίνεται για να μην χρησιμοποιείται το όνομα της Μακεδονίας από τα Σκόπια. Κατάλαβες τώρα ή θέλεις και ζωγραφιά?

      Διαγραφή
  11. ξεφτιλες, βρωμιζετε την περιοχη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλλαξτε ονομα αμεσως ντροπη τησ μακεδονιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιός είναι διοικητικά εμπλεκόμενος στον Μακεδονικό, υποψήφιος σε αυτοδιοικητικές εκλογές με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ; ΟΕΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όχι μόνο αυτός φίλε υπάρχουν και άλλα επικίνδυνα στοιχεία σε αυτή την ομάδα

      Διαγραφή
  14. Είναι μεγάλη ντροπή να μιλάτε για ξεφτίλες και ρεζιλια για τον μακεδονικο. Η προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά είναι τεράστια για να κρατήσουν την ομάδα (από όσο ακούγεται δεν υπάρχει κάποιος που να στηρίζει οικονομικά την ομάδα). Η αναβολή των αγώνων δεν βρίσκει σύμφωνα πολλά σωματεία. Απλά αυτοί έχουν το θάρρος της γνώμης. Μπράβο στον μακεδονικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΤΥΧΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ!ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ;!ΑΛΛΟ ΜΠΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ;ΕΙΔΕΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ;ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ;ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΛΕΕΙ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΓΕΣΤΑΙ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ;ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ;ΩΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ.Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News