Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Ενθουσιασμένος ο Κ. Μητσοτάκης από την επίσκεψή του στην Αλμωπία: Θερμή υποδοχή σε Αριδαία, Προμάχους και Λουτρά

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
- ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ

Επίσημη επίσκεψη στο Δήμο Αλμωπίας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, μαζί με τοπικά στελέχη και φίλους της παράταξης.

Ακολούθησε περιοδεία στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, ενώ ο Πρόεδρος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολλούς νέους. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στους Προμάχους, ένα ιστορικό χωριό του Δήμου μας. Τέλος, ο Πρόεδρος ξεναγήθηκε από τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του στα Λουτρά Πόζαρ και ενημερώθηκε για την τουριστική δραστηριότητα του Δήμου μας.

Κατά τη συνάντηση που υπήρξε μεταξύ του Δημάρχου και του Προέδρου, τέθηκαν από τον κ. Μπίνο κάποια σημαντικά ζητήματα, όπως η ανέγερση νέου Νηπιαγωγείου στους Προμάχους και η ανάγκη για κατασκευή υποδομών για την άρδευση. Επίσης, συζητήθηκε ιδιαίτερα το θέμα της σύνδεσης του οδικού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας με την Εγνατία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Δήμαρχο για τη στήριξη που θα πρέπει να υπάρξει στους επαγγελματίες και τους αγρότες.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, κατά τις κοινές δηλώσεις ανέφερε τα εξής:

«Υποδεχτήκαμε με χαρά και τιμή τον Πρόεδρο της ΝΔ και αυριανό Πρωθυπουργό. Θεωρώ πως είναι τιμή για εμάς ως Μακεδόνες, καθώς είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά θα αγωνιστεί για το δίκαιο αίτημα της Μακεδονίας και της Ελλάδας για να μην αλλοιώσουμε την ιστορία μας και πιστεύω πως θα τον βρούμε σύμμαχο σε αυτή τη διαδικασία. Επίσης, στη σύντομη συνάντηση που είχαμε κατ’ ιδίαν του ζήτησα να ενδιαφερθεί πραγματικά γι’ αυτόν τον ιστορικό και ακριτικό τόπο, για έναν ακριτικό Δήμο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και προβλήματα. Είμαστε δίπλα του για να συμπορευτούμε μαζί και να λύσουμε ζητήματα. Τον ευχαριστούμε που βρίσκεται μαζί μας, του ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίσει όλα τα ζητήματα της χώρας και τον εμπιστευόμαστε ότι θα δώσει λύσεις».

Ο Πρόεδρος τη ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σειρά του, προχώρησε στις εξής δηλώσεις:

«Νιώθω μεγάλη τιμή και χαρά που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας. Πράγματι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πέλλας είναι αποκαρδιωτική. Αποτελεί δέσμευση δικιά μου και της ΝΔ ο κεντρικός οδικός άξονας της Πέλλας που θα τη συνδέσει με την Εγνατία να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό και να αξιοποιήσουμε μελέτες ώριμες που ήδη υπάρχουν. Παράλληλα, αγαπητέ Δήμαρχε θα ήθελα να συγχαρώ το Δήμο για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στη διαχείριση ενός μοναδικού φυσικού τόπου όπως είναι τα Λουτρά Πόζαρ και να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε αρωγοί σε όλες τις προσπάθειες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η επίσκεψη μου στη Μακεδονία γίνεται σε μια περίοδο συναισθηματικά φορτισμένη. Η ΝΔ είχε, έχει και θα έχει πάντα μια σοβαρή και υπεύθυνη στάση στα ζητήματα κεντρικής πολιτικής, όπως το 2008 στο Βουκουρέστι όπου ο Κώστας Καραμανλής χάραξε την εθνική γραμμή της χώρας μας απέναντι στις διεκδικήσεις των γειτόνων μας. Είναι μια γραμμή η οποία και σήμερα δεσμεύει τη ΝΔ και πρέπει να δεσμεύει συνολικά τη χώρα. Αισθάνομαι ιδιαίτερα προβληματισμένος για το γεγονός ότι η σημερινή Κυβέρνηση αντί να επιδείξει μία ουσιαστική προσπάθεια εθνικής συνεννόησης, επιδίδεται σε μια περίεργη διπλωματία χωρίς να ενημερώνει τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και τον ελληνικό λαό για το πραγματικό διακύβευμα αυτών των διαπραγματεύσεων».

Ο Δήμαρχος πρόσφερε στον κ. Μητσοτάκη δύο βιβλία για την Αλμωπία και ένα καλάθι με τοπικά προιόντα.








































































































































51 σχόλια:

  1. απορώ πως δεν τους παρατάει ο κόσμος ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και πως θα φυγει η σημερινη βρωμα ρε παπαρι;

      Διαγραφή
    2. ο ένας βρωμάει πιο πολύ από τον άλλο,αλλα κάποιο συμφέρον θα έχεις η τζάμπα πιστεύεις σε έναν από τους πολλούς που έχουν βυθίσει τη χωρα

      Διαγραφή
    3. Όπως εφυγε η χθεσινή ρε.

      Διαγραφή
  2. Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10.11 σοβαρά μα σοβαρά είδες κόσμο; Οι μισοί από αυτούς είναι για να φάνε αύριο και οι άλλοι μισοί είναι κουβαλητοί των προηγούμενων...όλοι αυτοί είναι μόνο για τις μάσες και τρέχουν πίσω του γιατί αφελώς νομίζουν ότι θα τους δώσει θέσεις και πόστα για να τρώνε αυτοί κ τα παιδιά τους. Νομίζεις ότι αν ήταν να μην είναι πρώτη η νδ θα ήταν οι γλύφτες εκεί; Πλάκα κάνεις;μόνο γιαυτό είναι. Οι μισοί δε ψήφισαν μητσοτάκη κ οι άλλοι μισοί δε θα ψηφίσουν κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...κατι σου ξεφευγει χαραμοφαει, οι νεοδημοκρατες δουλευουν 18ωρα, δεν ειναι για πανυγηρια, αυτα στο κομμα σου

      Διαγραφή
  4. Μνημόνια μέχρι να παγώσει η κόλαση... Δεν θα βάλετε ποτέ μυαλό... Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το μελλον της χωρας ειναι στα χερια σου, καιρος να συνεχισεις αυτο που δεν αφησαν τα λαμογια στον πατερα σου, μονο με ελευθερη οικονομια και ιδιωτικη προτοβουλια θα παει μπροστα ο τοπος, φτανει με τα καθρεπτακια που μυραζουν στους τεμπελχαναδες, ανθρωποι του μοχθου και της αγορας ξεσηκωθητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε είσαι πολλά χρόνια μπροστά,γι'αυτό δε σε καταλαβαίνουν.40 χρόνια ιδιωτικής πρωτοβουλίας και ελεύθερης οικονομίας δε φτάνουν;Α!Ξέχασα.Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα.Ή αλλιώς "είναι μακρυά μπαμπά η Αμερική;Σκάσε και κολύμπα".Μπάνιο ξέρεις;

      Διαγραφή
  6. SIMERA PARATIRISA POS EIXAN KLEISEI POLLES LAKOYBES SE ARKETOUS DROMOUS. GIATI ARAGE SYNEBEI AYTO? MONO SE TETOIES PERIPTOSEIS THA MPOROUSAN NA RIKSOUN LIGAKI PISSA STIS TRYPES. E L E O S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον...Καρρά.."λέγε οτι θές".. σε μένα μαλακίες δεν θα λες.

      Διαγραφή
  7. Για τους χάλια δρόμους εκανε κανένα σχόλιο η Μόνο στα λουτρά τον πήγατε να του λέγατε οτι ειναι και 4 χρόνια Έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΙΟ.ΕΦΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΕΣΤΕΣ ΣΕΛΦΙΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΔΟΘΗ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΟ 60%.Η ΦΩΤΟ ΜΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ ΤΟ 1940.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ ΕΦΑΓΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ,ΠΡΟΕΔΡΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΑΑΑΑΑΣ!!!ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΡΕΜΒΑΝΣΙΣΜΟΥΣ;!ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝ@@ΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΛΑΟΘΑΑΑΣΣΕΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΞΟΠΙΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ.ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ;;;;ΠΟΙΟΣ;;;ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ΗΔΗ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΕΚΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΙΑ.

      Διαγραφή
    2. σιγα και δεν τολμαμε, σιγα της μαλακιες που γραφετε καταθλιπτικα ανθρωπακια που ολα τα βλεπετε μαυρα, τετοια μυαλα σαν τα δικα σας καταντησαν ετσι τη χωρα, η πατρις θα παει μπροστα και δεν πατε να κλανετε και οι δυο σας ιδεολογοι της συμφορας.

      Διαγραφή
    3. Καλά τα λες φίλε μου, όποιες διαφορές και αν έχουμε να τα βάλουμε στην άκρη και όλοι μαζί να κάνουμε τον αγώνα μας για μια Μακεδονία των Ελλήνων! Να τιμήσουμε την κληρονομιά των Μακεδονομάχων μας!Το αίμα που έχυσαν στα χώματα αυτά....Σήμερα δεν θα χρησιμοποιήσουμε τουφέκια και όπλα αλλά με την στάση μας, με την φωνή μας....να σεβαστούμε την διαφορετικότητα των άλλων και να μην φοβόμαστε να βροντοφωνάζουμε ότι πάνω απ' όλα είμαστε Πατριώτες και Χριστιανοί και ύστερα ότι άλλο μας διαφοροποιεί απο τον καθένα μας.

      Διαγραφή
    4. ΠΕΛΛΑ ΓΗ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΗ12 Ιανουαρίου 2018 στις 3:26 μ.μ.

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑ.ΟΙ ΕΧΘΡΕΣ ΤΟΥ 48 ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΡΑΒΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ.ΝΑ ΜΑ ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΘΕΙ.ΚΑΝΕΙ ΕΧΡΟΥΣ.ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΑΕΙ:ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.

      Διαγραφή
    5. ρε Μπουληδες δεν σας ειπα να παιρνετε τα χαπια σας και αν δεν εχετε χαπια να σας στειλω κανα θελκο ωρε να ξελαμπικαρετε ωρε.

      Διαγραφή
    6. αντι να γίνουμε σύμμαχοι με τα σκόπια εμεις χάνουμε χρόνο...

      Διαγραφή
    7. ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΑ.ΣΟΥ ΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.Η ΣΛΑΒΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ.ΟΣΟ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΤΙΚΑ.ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.ΕΣΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕΣ;ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ.ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΞΕΡΩ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ 4:06

      Διαγραφή
  9. Μνημόνια μέχρι να πεθάνει ο ΧΑΙΛΑΝΤΕΡ.....ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΎΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....και πολυ γουσταρω, εσυ αντε και γαμησου μαλακα, μας ζαλισες τ αρχ... με τα μνημονια σου

      Διαγραφή
  10. Από το ύφος όσων ήταν στις φωτο.. πολλή μιζέρια και "αρχοντοχωριατισμός"... Να νοιώθεις σημαντικός επειδή είσαι κοντά σε ένα πρόσωπο γνωστό. Ακόμα και αν είναι ο Μητσοτάκης....Δεν έχουμε σωτηρία αν συνεχίζουμε να νοιώθουμε σημαντικοί επειδή βρεθήκαμε κοντά σε "φίρμες" των ΜΜΕ ακόμα και αν μας έχουν ρημάξει τη ζωή, ακόμα και αν τα συμφέροντα που υπηρετούν χρησιμοποιούν τους ανθρώπους σαν αριθμούς και σαν κέρδος ή χασούρα. Σίγουρα σαν εργαλεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως μυαλο δεν εχουμε βαλει ακομη.τους βλεπω στις φωτο καιθλιβομαι.σαλιαρισματα απο νεους δυστυχως που και αυτοι περιμενουν βολεματα .ασε τους μεσιληκες που μας "καψανε"με τις κομματικες παρωπιδες.προβατα προβατα.εδω ο κοσμος καιγεται και αυτοι στον αγωνα για το προσωπικο τους συμφερον.

      Διαγραφή
  11. Πολυ σαλιαρισματα εκει στην Αριδαία σημερα το μεσημερι...Περασα και κοντεψα να γλυστρισω απο τα πολλα σιροπια...τοσο πολυ γλύψιμο δεν μπορω να το καταλαβω!Και ολοι αυτοι παρατησαν δουλειες και οικογενειες για μια σελφι με τον κουλη...Αρε τι τρελα ειναι αυτη???σο στανουβε μπρε ντετε??(Ενας Οριμιωτης)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ, ΠΑΝΕ ΑΛΛΑΞΕ ΛΑΔΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ...να κρασταβι κουρ (ενας αριδαιωτης)...

      Διαγραφή
    2. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΟΡΜΙΩΤΗ !!! ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ !!!

      Διαγραφή
  12. χαμογελα σελφι χειραψιες γλυψιμο σαλια κτλ,βολεμενοι η με την ελπιδα να βολευτουν,εινια κριμα να εχετε ελπιδα απο εναν ανθρωποπου ψηφισε μνημονια και θα ξανα ψηφισει,που ψηφισε την καταστροφη των ιδανικων της πατριδας μας επιτρεποντα τουρκικη ενωση ελλαδος(απαγορευεται απο την συνθηκη της λωζανης) ψηφισε για την κατασκευη τζαμι,αλλαγη φυλου,γαμους ομοφυλοφυλων, και τωρα την συνθετη ονομασια των σκοπιων,και στο μελλον μια μακεδονικη ενωση ελλαδος και την παραδωση φυσικα μετα απο 20 χρονια με δημοψιφησμα ,βλεπε κορσικη καταλονια κτλ,αυτοι χαιρεσται που θα βγει ο δικος σας οπως χερονται οι συριζεοι που βγηκε ο δικος τους ,ετσι για να ηστε μεσα στα πραματα,ηστε κριμα που βαζεται το κοματικο συμφερον πανω απο το συμφερον της πατριδας μας,μακεδονια ειναι ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλήθεια τι είπε ο Μητσοτάκης τους αδελφούς μας στους προμαχους για το θέμα των Σκοπίων????? Λυπάμαι πολύ σαν πολίτης της επαρχίας αλμωπιας που είδα εικόνες γλυψιματος, παλαιό πελατειακο σύστημα για μια θέση στο δημόσιο. Ελλάδα μας, Μακεδονία μας, μνημόνια μέχρι να κρυώσει η κόλαση με τέτοιο λαό πρόβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και τα μυαλα στα καγκελα και κανε κανα μπαφο να στανιαρεις

      Διαγραφή
  14. Τελικά α αυτα τα μπινελίκια που διαβάζω σε επιτρέπονται, γιατί εγώ αν κάνω κάποιο σχόλιο που δεν αρέσει δεν το αδημοσίευτε πολύ κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλαρακι μας ζαλισες τ αρχιδια, εχεις γραψει 50 σχολια και κακως περνιουντε και δεν σε διαολοστελνουν και στο φιναλε αν δεν γουσταρεις αντε σαλτα και γαμησου, αρκετα.

      Διαγραφή
    2. σιγά μην ασχολήτε συνεχώς το σαιτ με τύπους σαν και σένα ρε 12.24 ασε που ειμαι σίγουρος οτι μπορει να γράφεις και μέρα νύχτα συνεχώς.

      Διαγραφή
    3. ουστ παλιο πουστα ζωο αγρότη , μια ζωη θα εισαι μεσα στις λάσπες

      Διαγραφή
    4. και πολυ γουσταρω της λασπες οπως τα ζωα γιατι αγαπαω και τα ζωα και οχι αρρωστους ανθρωπους οπως εσενα.

      Διαγραφή
    5. ΑΝ ΣΕ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΑΙΒΑΝΙ

      Διαγραφή
    6. που ξερει ο καριολης ο 1.03 απο αγροτια ρε φιλε; κανας βολεμενος κοπριτης ειναι

      Διαγραφή
  15. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα εσυ.με κανεναν απο δαυτους δεν ξεβρωμιζει ο τοπος.μονον οταν σταματησεις να σκεφτεσαι φανατισμενα ισως τοτε

      Διαγραφή
  16. Ωραιος τυπος ο ψηλος, μακαρι να βγει και να παλεψει για το καλο της πατριδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιός μας έφερε στη χρεωκοπία αρχηγέ μου? ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...μην μπερδεύεσε...πονηρουλη...

      Διαγραφή
    2. ...ΠΑΣΟΚ θες να πεις μαλλον, αυτοι κυβερνησαν 30 χρονια και συνεχιζουν και σημερα με αλλο ονομα

      Διαγραφή
  18. βρε δεν πατε να γ.....ε ολοι ο κοσμος υποφερει ρε παρτε το χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. όσον αφορά τα μνημόνια που στηρίζουν τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης, παρά το ότι η Ελλάδα είναι η πιο χρεοκοπημένη χώρα στην παγκόσμια ιστορία ενώ ακόμη και ένας τυφλός θα το έβλεπε, αυτό που θα περίμενε κανείς εκ μέρους τους θα ήταν ένα μοντέλο της μελλοντικής εξέλιξης της οικονομίας της – σύμφωνα με τις δικές τους προβλέψεις. Με απλά λόγια, πώς θα διαμορφωθεί ο ρυθμός ανάπτυξης, οι επενδύσεις, η κατανάλωση, το δημόσιο χρέος, το ιδιωτικό κοκ. κατά τη γνώμη τους, εντός της πολιτικής των μνημονίων, διαχρονικά και τεκμηριωμένα – έτσι ώστε να πεισθούμε και εμείς οι άπιστοι ότι έχουν κάποια λογική, οπότε δεν ενδιαφέρονται μόνο για την καρέκλα τους.
    Τέτοιο μοντέλο όμως δεν πρόκειται να δούμε από κανένα κόμμα, αφού όλα γνωρίζουν πως χωρίς την ονομαστική διαγραφή ενός μεγάλου μέρους του δημοσίου χρέους, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή μία αντίστοιχη του ιδιωτικού, δεν υπάρχει μέλλον για τους ιθαγενείς – ότι το δημόσιο χρέος θα εξυπηρετείται αλλά δεν θα γίνει βιώσιμο, οι πιστωτές δηλαδή θα το επιμηκύνουν συνεχώς αλλά δεν θα το διαγράψουν ποτέ, πως τα πάντα θα ιδιωτικοποιηθούν σε εξευτελιστικές τιμές δίχως να μειωθεί καθόλου το χρέος, ότι τα ιδιωτικά περιουσιακά στοιχεία της πλειοψηφίας θα εξαϋλωθούν αφού όταν δεν χρεοκοπεί επίσημα ένα κράτος χρεοκοπούν οι Πολίτες του, πως οι Έλληνες θα μετατραπούν σε πάμφθηνους σκλάβους χρέους, ότι το βιοτικό επίπεδο τους θα περιοριστεί και θα συνηθιστεί όπως ήδη συμβαίνει, πως η εδαφική ακεραιότητα της χώρας θα απειληθεί και στα ενεργειακά αποθέματα του Αιγαίου θα υπάρξει συνεκμετάλλευση κοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νατος ενας ακομα προθυπουργος, απο μπλα μπλα μπλα εχουμε πειξει, εγω ενα εχω να πω,"γαμ.. γιατι χανομαστε"

      Διαγραφή
  20. Το πασοκ ειναι δω ενωμενο δυνατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News