Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Δίας στον Σκορπιό: Τι σημαίνει για το ζώδιό σου η σημαντική όψη που θα κρατήσει πάνω από ένα χρόνο;

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα βιώσουν μεγάλες και δομικές αλλαγές στη ζωή τους!

Ο Δίας μπήκε στον Σκορπιό από τις 11 Οκτωβρίου και θα κάτσει στην ίδια θέση για πάνω από ένα χρόνο, συγκεκριμένα μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της ευεργεσίας, της φιλευσπλαχνίας, της τύχης, της πληθωρικότητας, της υπερβολής, του πάχους! Έχει να κάνει με το εξωτερικό, τα μεγάλα ταξίδια, την ανώτερη μόρφωση, τη φιλοσοφία, την αστρολογία, την αναζήτηση, την περιπέτεια, τη θρησκεία, τα νομικά και το δίκαιο, τον τυχοδιωκτισμό, το φανατισμό.

Ο Δίας στο Σκορπιό σχετίζεται με την συναισθηματική και ψυχική ένωση, τη σεξουαλικότητα, την εσωτερική δύναμη. Πέφτουμε στα βαθιά για να γιατρέψουμε τις πληγές μας, να αναπτυχθούμε και να προοδεύσουμε. Θα ασχοληθούμε με πράγματα πιο ουσιαστικά, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη ρίζα των προβλημάτων και τις μεγάλες αλήθειες.

Ο Δίας στο Σκορπιό είναι ψυχαναλυτής, ψυχολόγος, χειρουργός. Εξελίξεις θα υπάρξουν και σε οικονομικά θέματα, εφορία, ασφάλειες, συντάξεις, επενδύσεις, κληρονομιές, χρέη, δάνεια, συμφωνίες. Χρήμα και εξουσία γίνονται μέσα επέκτασης. Δεν βγαίνουμε ακόμα από την κρίση, όμως παίρνουμε ανάσες.

Ας χρησιμοποιήσουμε τη θετική του ενέργεια για να αποφύγουμε αυτοκαταστροφικές συνήθειες και συμπεριφορές, ζήλια, καχυποψία, τάσεις επιβολής και εξουσίας ή πολεμικές διαθέσεις και εγκληματικότητα.

Ο Δίας στο Σκορπιό δεν στοχεύει μόνο στην αύξηση του πλούτου αλλά ξεκινά από τον εσωτερικό κόσμο. Οι σχέσεις αποκτούν βάθος και βασίζονται στο μοίρασμα ανάμεσα σε δυο ανθρώπους. Σχέσεις που βασίζονται στην βαθιά εκτίμηση ανθίζουν και χτίζονται πάνω σε υγιή θεμέλια. Η σεξουαλική έλξη θα είναι έντονη αλλά μπορεί να είναι και απλά σαρκική.

Ο Δίας στο Σκορπιό ανοίγει μια εποχή κάθαρσης ενώ τελειώνει μια ζωή όπως της ήξερες ή την είχες σχεδιάσει. Η ζωή μας θα μεταμορφωθεί, θα διώξουμε κάθε τι άχρηστο, θα κλείσουμε κεφάλαια και θα ανανεωθούμε. Ξεκινά μια χρονιά ψυχανάλυσης, εσωτερικής έρευνας και καλύτερης κατανόησης του εαυτού μας και των άλλων.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα βιώσουν μεγάλες και δομικές αλλαγές στη ζωή τους!

---
Πηγή: yupiii.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News