Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Πωλείται κατοικία στο κέντρο της Αριδαίας

Πληροφορίες στο τηλ. 6942840423

Πωλείται κατοικία στο κέντρο της Αριδαίας, κοντά στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας. Γωνιακό, εμβαδού 189 τ.μ., στον 3ο όροφο, με ασανσέρ. Στο διαμέρισμα έχουν γίνει όλες οι εργασίες, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, πατώματα με πλακάκια. Όλα τα υλικά είναι άριστης ποιότητας.

Η διαμόρφωση του διαμερίσματος θα γίνει από τον πελάτη ανάλογα με τις ανάγκες του. Υπάρχει εγκατάσταση για την κουζίνα και το WC είναι έτοιμο. Εσωτερική σκάλα που οδηγεί σε ανοιχτό πατάρι που μπορεί να γίνει χώρος γραφείου.

Πολλά ανοίγματα, παράθυρα, μπαλκονόπορτες περιμετρικά αλουμινίου διπλής υάλωσης. Οι κολώνες επενδυμένες με πέτρα Συρίας εισαγωγής. Η κεραμοσκεπή με ξύλο ελάτης και όλες τις μονώσεις.

Η θέα απεριόριστη στο Καϊμακτσαλάν και τη Τζένα.

Πληροφορίες στο τηλ. 6942840423

















1 σχόλιο:

  1. Γραψτε και καμια τιμη ρε παιδια.
    Δεν χρειαζεται να σας παίρνουμε τηλέφωνο μονο και μονο για την Τιμή.
    Όλες οι αγγελιες πωλήσεων εχουν και τιμες απο κατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News