Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Συνεχίζει να προκαλεί ο Γ. Σηφάκης για τα Σκόπια: «Όλη η υφήλιος τα λέει Μακεδονία»

Είναι χαρακτηριστικό ότι ανέφερε μεταξύ άλλων πως «όλη η υφήλιος το λέει Μακεδονία», αναφερόμενος στο γειτονικό κράτος των Σκοπίων

Τη στιγμή που ούτε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δεν μπήκε στη διαδικασία να σχολιάσει το μεγαλειώδες συλλαλητήριο, ο Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Σηφάκης προχώρησε σε μια ιδιαίτερα εμπρηστική δήλωση (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), στην οποία κάνει λόγο για «υπερεθνικισμούς και μισαλλοδοξίες».

Θα πρέπει να γνωρίζει ο κ. Σηφάκης και ο κάθε εκπρόσωπος του κοινοβουλίου, ότι τόσες εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου δεν μπορεί να είναι ούτε φασίστες, ούτε καθοδηγούμενοι από κόμματα. Είναι στην πλειοψηφία τους Έλληνες με πατριωτισμό και δύναμη ψυχής και στήριξαν αυτή τη συγκέντρωση με μόνο στόχο να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα και κατ’ επέκταση να ενισχύσουν την διαπραγματευτική γραμμή της χώρας μας. Δυστυχώς η Κυβέρνηση δεν θέλει να το δει έτσι.

Το θλιβερό είναι ότι ο κ. Σηφάκης δεν έμεινε σε αυτές τις δηλώσεις, αλλά απάντησε σε σχόλια συμπολιτών μας στο facebook με επικίνδυνο τρόπο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ανέφερε μεταξύ άλλων πως «όλη η υφήλιος το λέει Μακεδονία», αναφερόμενος στο γειτονικό κράτος των Σκοπίων.


Το ακόμα πιο θλιβερό, είναι ότι στη συνέχεια πολλά σχόλια διαγράφηκαν από το προφίλ του, πολλά από τα οποία μάλιστα δεν ήταν υβριστικά αλλά εξέφραζαν μια διαφορετική άποψη απ’ αυτή που θέλουν να μας πείσουν. Έγινε μάλλον κι αυτό στα πλαίσια των Δημοκρατικών πλαισίων που εκφράζουν τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

32 σχόλια:

  1. ΦΑΣΙΣΤΑ σηφακη Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ξοφαλτσα δεν θα περασει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παιδιά ο γιάννης έχει το ακαταλόγιστο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι ρε ηληθιε ανιστορητε..εννοείται ολη η υφήλιος λεει τα Σκοπια Μακεδονια κ αυτο γιατι υπαρχουν κατι κολοτουμπες σαν ολους εσας που με το παιρνετε καρεκλα εξουσιας αδιαφορειτε κ καθοδηγηστε για λιγα παραπανω ευρω..μη ξεχασετε να τα παρετε μαζι σας στον αλλο κοσμο..καραγκιόζη που σε κρατανε κ στην καρατζοβα..ηληθιε ξεφτίλα σου δωσανε κ βημα να μιλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καιρό είχε να "χτυπήσει" αυτή η διάνοια...
    Εδω πάει το:
    Γεια σου Γιάννη τερπεντέρη,που .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοιτάξτε άνθρωπος πού είναι και βουλευτής ν. Πέλλας. Πρέπει να ντρέπεσαι Σηφάκη φασίστας καί ακροδεξιός είσαι εσύ ο ίδιος πρέπει να ντρέπεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΝΝΙ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κύριος Σηφάκης είναι ένας άφθαρτος και τίμιος πολιτικός που δεν κοιτάει την τσέπη του γιατί είναι επιχειρηματίας άνετος οικονομικά. Ξέρει από ιστορία και το μόνο που θέλει είναι να δώσει ένα τέλος στην κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στα δύο κράτη . Ο ΣυΡιζΑ θα καταφέρει να αλλάξει την κακή κατάσταση των δύο κρατών όπως κατάφερε να αλλάξει την κακή κατάσταση της οικονομίας της Ελλάδος. Ο ΣυΡιζΑ είναι το μόνο κόμμα που τα έβαλε με Με όλη την Ευρώπη και βγήκε νικητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πανε να σε κοιταξει γιατρος. εχεις προβλημα κ δεν στο λενε οι φιλοι σου

      Διαγραφή
    2. Ντροπή να λες και να γράφεις τέτοια πράγματα έχει χυθεί αίμα για το όνομα αυτό!!ο φασισμός του ξοφαλτσα δεν θα περάσει

      Διαγραφή
    3. Πόσα σε πληρώνει για να τα λές αυτά;

      Διαγραφή
    4. Παιδιά ο 4:56 νομίζω τρολλαρει .. αν δεν τρολλαρει τότε πρέπει να πάει να τον δει ψυχίατρος

      Διαγραφή
    5. Να πας να αλλάξεις κάνα φανελάκι στον ΣΗΦΑΚΗ και στον ΣΥΡΙΖΑ για το ζόρι που τράβηξαν (τα έβαλαν με όλη την Ευρώπη)χαχαχα!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

      Διαγραφή
    7. ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ....ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ

      Διαγραφή
  8. Αυτά να τα βλέπουνε αυτοί που τον ψηφισαν.. αλλά κ από αυτούς οι περισσότεροι ίδια αντίληψη έχουν! Κρίμα που στην Ελλάδα του 2018 το να αγαπάς τη πατρίδα σου κ να θέλεις το καλό λέγεται φασισμός! Ντροπή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γεια σου ρε φασιστα σηφακη....που ζεις και εδω στην αλμωπια.....αλλα ετσι ειναι λες ανοησες για να μην χασεις την καρεκλιτσα σου....γτ μονο για εκει εισαι οικανος γτ τιποτε αλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ, Κ ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΦΑΣΙΣΤΑ

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΟΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΟΤΩ.ΑΥΤΟΝ ΚΟΙΤ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ.

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΡΕ ΓΙΔΑΡΑ ΔΑΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑΣ? ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ.

      Διαγραφή
  10. Σηφάκη ως εδώ.. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kala re ekei stin karatzova pos ton psifisate ayton/ ine asxetos se ola ta themata,vlepe makedonia vlepe agrotiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτός είναι βουλευτής από τη Μακεδονία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 4,56 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα βγούνε οι παππούδες μας από το χώμα ρε!Τι το'χυσαν το αίμα τους. Κρίμα θα μείνετε στην ιστορία ως προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τη γνωμη λεει ρε παιδια, ουτε εγω συμφωνω μαζι του, αλλα εχει το θρασος και τη λεει, ηρεμηστε, οποιος δεν τον γουσταρει ας τον στειλει στο σπιτι του, λες και ειναι ο μοναδικος συριζαιος που εχει τετοιες αποψεις, ολοι τ ιδιο ειναι, ευτυχως περαστικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια είναι η γνώμη μωρέ;; γνώμη είναι αυτή η προδοσία;;;έχει εκλεγεί από μακεδονικούς ψήφους και οι Μακεδόνες λένε ΟΧΙ στον φασισμό ΝΑΙ στην δημοκρατία ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ χτες

      Διαγραφή
  16. ΟΙ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΩΦΕΥΟΥΝ.ΟΛΟΝΩΝ Η ΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΓΕΛΙΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΤΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΗ ΑΜΑΝΝΝΝΝΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε τσουσκα ρε νοθε γιε περαστικου στρατοκοπου γιατι μου φερνεις για μαλακας;

      Διαγραφή
    2. ΩΣ ΣΤΡΑΤΟΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΩ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΑΛΛΟ.ΕΙΣΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΛΑΚΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ;ΝΑ ΔΩΘΕ ΙΤΟ ΟΝΟΜΑ;

      Διαγραφή
    3. ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ 7:50 .ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΛΗΣΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

      Διαγραφή
  17. ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΩ ΤΟΝ ΣΙΦΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άκου αριστερά καπιταλα οι χώρες αναγνώρισαν για εμπορικόυς λόγους όχι επίσημα, αν δεν αναγνωρισουμε εμείς που ήμαστε μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης του ΟΗΕ και του νατο όσοι και να τους αναγνωρίζουν είναι άκυρο. Μπορούμε να ασκησουμε βέτο και εμπαρκο. Δεν μπορούμε να κάνουμε εθνικά αλβανους βουλγαρους και ρομα μακεδονες, με επίσημη γλώσσα την Αλβανίκη.οτι μια να λες εσύ και όλοι οι ανθελληνες δεν μπορείς να μας πείσεις ότι είναι μακεδονες και απόγονοι του Φιλίππου και του Αλέξανδρου. Δεν σας επιτρέπει κάνεις να αλλάξετε την ιστορία. Είναι προδοσία. Και να σου πω κάτι, όλοι οι Κρητικοί που ήρθαν να πολεμησαν εδώ με μακεδονες πόντους θεσαλους κτλ δεν ήταν ούτε αριστεροι ούτε φιλελευθεροι εθνξκιστες ήταν γιατί ο αγώνας για την ελευθερία ήταν εθνικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News