Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Μάριος Παπαγεωργίου: Εδώ ξεφορτώθηκαν το πτώμα - «Σεισμός» αποκαλύψεων (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η τοποθεσία ταφής είναι στην ευρύτερη περιοχή του Σοφικού»

Πόρισμα - σοκ από τον Καναδό ερευνητή! Μετά τη δολοφονία στη Νέα Πέραμο τα δύο οχήματα κατέληξαν στην κορυφή του Κιθαιρώνα, στις εγκαταστάσεις της παλιάς στρατιωτικής βάσης στα Βίλιασ.

Στον χώρο βρίσκονται διάφορα μικρά κτίρια που οι απαγωγείς γνώριζαν πως υπήρχαν πόρτες που μπορούσαν να κλειδώσουν, ενώ σε κοντινή απόσταση ένα εκκλησάκι. Σύμφωνα με τον Καναδό ερευνητή η εκκλησία αυτή παίζει σημαντικό ρόλο στα στοιχεία που εξέτασε.

Το σημείο αυτό είχε αρχικά επιλεγεί από τον εγκέφαλο καθώς το γνώριζε καλά από την εποχή που εργαζόταν σαν οδηγός και μετέφερε Αμερικανούς αξιωματούχους. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης του Καναδού ερευνητή, σε ένα από αυτά τα κτίρια άφησαν προσωρινά τη σορό του Μάριου.

Στη συνέχεια τα δύο οχήματα επέστρεψαν στην Αθήνα και χώρισαν στην Λεωφόρο Συγγρού. Δύο άτομα από την άγνωστη μέχρι σήμερα Ομάδα 1, κατευθύνθηκαν προς το Παλαιό Φάληρο. Το τρίτο μέλος μαζί τον εγκέφαλο, σε άλλη τοποθεσία. Εκεί μίλησαν με ένα ακόμα άτομο που είναι αναμεμειγμένο στην υπόθεση και καθάρισαν το αυτοκίνητο του Μάριου.

«Όπως γνωρίζετε πολύ καλά από την έρευνα της εκπομπής σας δεν έκαναν και πολύ καλή δουλειά με το καθάρισμα του αυτοκινήτου. Γιατί αργότερα βρέθηκαν πολλά στοιχεία μέσα σε αυτό και βεβαίως το αίμα του Μάριου», τόνισε ο ερευνητής.

Αρκετές μέρες αργότερα και καθώς οι απαγωγείς ανησυχούσαν για την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου, μήπως κάποιος ανακάλυπτε τη σορό του άτυχου νέου, βρίσκονταν σε συνεχή τηλεφωνική επαφή, για να καταλήξουν στον τελικό χώρο ταφής του. Η Ομάδα 1 συνέχισε να ζητάει λύτρα κάτι που δεν κατάφερε να πάρει γιατί η μητέρα του Μάριου επέμενε να ακούσει τη φωνή του.

«Η τοποθεσία ταφής είναι στην ευρύτερη περιοχή του Σοφικού»

«Γνωρίζουμε πως σε διάστημα εννέα ημερών τα μέλη της Ομάδας 1 μίλησαν μεταξύ τους τριάντα φορές. Είχαν πανικοβληθεί μήπως κάποιος έβρισκε το πτώμα και για το λόγο αυτό υπήρξαν πολλές μυστικές συναντήσεις», ανέφερε ο ερευνητής.

Τότε αποφασίστηκε δύο από τα μέλη να επιστρέψουν στο σημείο που είχαν αρχικά εναποθέσει το πτώμα. Έφτασαν εκεί με ένα κόκκινο φορτηγάκι με το οποίο θα μετέφεραν τη σορό στον τελικό τόπο ταφής της. Η έρευνα του ειδικού προσδιορίζει το σημείο αυτό σε δασική περιοχή που είχε καεί από πυρκαγιά. Κατά την ταφή θα χρησιμοποιούσαν κάρβουνα που χρησιμεύουν και σαν απορροφητικά.

«Η διαδικασία σήψης είχε προχωρήσει πολύ και έπρεπε να ελέγξουν την έντονη δυσοσμία. Έχουμε μάρτυρες και στοιχεία για να υποστηρίξουμε το γεγονός ότι πήγαν να πάρουν τη σορό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έχουμε πολύ σημαντικούς λόγους και στοιχεία να πιστεύουμε πως η τοποθεσία ταφής είναι στην ευρύτερη περιοχή του Σοφικού. Είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή», κατέληξε ο ερευνητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News