Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Ο Μάκης Βορίδης στην Πέλλα: Δείτε το πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ αποκλειστικά στο Aridaia News

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Ο Βουλευτής της ΝΔ και πρώην Υπουργός Μάκης Βορίδης ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Πέλλας.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:






























































4 σχόλια:

  1. λαοθάλασσα...πόσο τσίρκο παίζει να ναι ολοι αυτοί της νοδε:
    ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τσιρκο ειναι η γυναικα σου η μαιμου ηλιθιε

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΣΟΥ ΜΑΝΝΑ ΣΑΛΛΟΝΙΚΗ!!!!20 Ιανουαρίου 2018 στις 9:15 μ.μ.

    Ερε γλεντια!Προεορτια συλαλητηριου!!ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΨΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 500 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ.ΜΕΓΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΨΕΜΑ!ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΝΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.ΕΝΑΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ!30000 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΝΑΨΑΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΘΕΛΕΤΕ.ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ.ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΚΠΩΤΟΣ ΕΩΣΦΟΡΟΣ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΤΣΙ.ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ :
    Τ Ζ Α Μ Τ Ζ Η Σ, ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ.ΓΚΛΑΒΑΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News