Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Ποια Ολυμπιονίκης έχει δεχθεί πρόταση για να πάει στο Survivor 2

Να σημειωθεί ότι σπάνια αποδέχεται τηλεοπτικές προτάσεις

Στους τηλεοπτικούς δέκτες επιστρέφει τον Ιανουάριο του 2018 το Survivor, με τις προετοιμασίες στο ΣΚΑΙ να είναι πυρετώδεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, οι ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την...
Άννα Κορακάκη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Ελληνίδα σκοπεύτρια και Ολυμπιονίκης στους αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, το καλοκαίρι του 2016, πέρασε το κατώφλι του ΣΚΑΪ και συναντήθηκε με τη διευθύντρια προγράμματος του καναλιού, έχοντας στο πλευρό της το φύλακα άγγελό της και πατέρα της Τάσο Κορακάκη. Η συνομιλία τους διήρκεσε για αρκετή ώρα, με το 21χρονο χρυσό κορίτσι από τη Δράμα να φαίνεται ότι σκέφτεται ιδιαίτερα την πρόταση που της έγινε. Αν και ακόμα είναι αρκετά νωρίς για να γίνεται λόγος για οριστική συμφωνία, η Άννα δείχνει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους με τους οποίους συζήτησε, αποδεικνύοντάς το με μία ακόμα της κίνηση. Το προσεχές διάστημα θα κάνει γκεστ εμφάνιση στο σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο», εντυπωσιάζοντας τους φανατικούς οπαδούς της. Να σημειωθεί ότι σπάνια αποδέχεται τηλεοπτικές προτάσεις.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, μία ακόμη εντυπωσιακή κυρία που φημολογείται ότι θα ταξιδέψει για τον μακρινό Αγιο Δομίνικο είναι και η Ολγα Φαρμάκη. Εδώ και κάποιες εβδομάδες, η fashion blogger φαίνεται ότι επεξεργάζεται την πρόταση που της έγινε, ούσα αρκετά θετική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News