Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ο Όλυμπος Αψάλου καταγγέλλει τη διαιτησία του αγώνα με τη Δόξα Μαυροβουνίου

Ανακοίνωση

Η Διοίκηση του Ολύμπου Αψάλου καταγγέλλει τη διαιτησία του Μπουρλούτσκι και του δεύτερου βοηθού Παπαδόπουλου.

Στο στο 85’ του αγώνα από θέση οφσάιντ κατοχυρώθηκε γκολ, μετά την συμπεριφορά του δεύτερου βοηθού ο οποίος έμεινε άπραγος χωρίς να υποδείξει ότι έχει περάσει η μπάλα τη γραμμή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο της σέντρας. Επίσης, το τρίτο γκολ στο 90’ μπήκε και πάλι από θέση οφσάιντ.

Ακολούθησε εισβολή φιλάθλων και των δυο ομάδων στο γήπεδο και το παιχνίδι άλλαξε τροπή.

Ως Διοίκηση του Ολύμπου Αψάλου θεωρούμε ότι με αυτή τους τη συμπεριφορά βοήθησαν τη Δόξα Μαυροβουνίου και δυσχέραιναν τη θέση του Ολύμπου Αψάλου.

ΤΟ Δ.Σ.

25 σχόλια:

  1. malon se allo ghpedo hsastan !!!!!!!ena metro perase h mpala thn estia se paralhlh mpalia afou prwta egine panalti pou den dothike!!!!!lathos tou epopth pou den pige sentra!!!!!!!oso gia to trito gkol pou lete gia ofsait shmera kai h dyo epoptes ola ofsait ta evlepan!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Se allo ghpedo hsoun file...

      Διαγραφή
    2. Είδα τό παιχνίδι από άλλη μάτια... Τα γκολ ηταν καθαρά οφσάιτ δεν υπήρχε, παρόλο αυτά κοιτάω τό συνολικό αγώνα στο οποίο τό διπλό είταν τό δίκαιο.. Δυστηχώς ο διαιτητής δεν κάνει... Λυπάμαι ηταν εκτός από την φιλοσοφία του παιχνιδιού δεν τό έχει για δύσκολα παιχνίδια δεν έχει τσαγανό που λέμε, εσείς στην επιτροπή έχετε διαιτητές τους οποίους μπορείτε για Α1 μην κάνετε πειράματα με τις ομάδες.

      Διαγραφή
  2. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΣΗ 1-10 ΚΑΙ ΜΗΛΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομαδα..σήμερα στο παιχνίδι αδικη της Αψαλου την προσπάθεια ο διαιτητής,γιατί παρα της απουσιες κ τα τοσα προβλήματα που περνα η ομαδα τα παιδια πάλεψαν με ολη την ψυχή..

      Διαγραφή
  3. Απο ποτε εκανες διαιτητη για Α1 τον Μπουρλουτσκι ρε Καρακελιδη;Αμφιβαλω αν τον ειδες να σφυριζει ποτε οπως και αλλους διαιτητες γιατι ουτε Β δεν θα τον εβαζες? Μανταρα τα εκανε στην Αψαλο με το ετσι θελω να νικησει το Μαυροβουνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sas idame ke perisi esas to Mavrovounio sto proto giro aititi ke meta katevasate ta sorcakia ade uost...

      Διαγραφή
    2. ligo sevasmos ston prwta8lhth den vlaptei!!!!!oso gia perysi aloi paragontes htan pou ta parathsame

      Διαγραφή
  4. Σηπακη αν φορας παντελονια πρεπει να τον τιμωρησεις τον Μπουρλουτσκι.Αν και ειμαι απο το Μαυροβουνι και νικησαμε ηταν απαραδεκτος τετοια νικη δεν την εχουμε αναγκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταθη αν και εισαι στην Ενωση 80-20 κατα την παιζουν την Αψαλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον φιλαθλο απο το Μαυροβουνι να τα βαζατε τα 10 γκολ οχι για εσας να σκοραρε ο Μπουρλουτσκι(ουδετερος φιλαθλος του παιχνιδιου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕ ΤΟ ΠΛΕΧΤΟ Η ΜΠΑΛΑ

      Διαγραφή
  7. Αψαλιωτες τωρα που βγαλατε ανακοινωση θα σας κανει νταντα ο Αντωνιου(φιλαθλος αλλης ομαδας του ομιλου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΊΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΕΣΥ ΧΩΡΙΆΤΗ Ε

      Διαγραφή
    2. Kαλα καναμε ρε εχεις προβλημα αντε ασχολεισου με την ομαδα σου

      Διαγραφή
  8. Ως Διοίκηση του Ολύμπου Αψάλου θεωρούμε ότι με αυτή τους τη συμπεριφορά βοήθησαν τη Δόξα Μαυροβουνίου και δυσχέραιναν τη θέση του Ολύμπου Αψάλου.ΡΕ ΤΑΓΑΡΙΑ ΕΧΕΤΕ 0 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΛΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω και χρονια κοντρα σας πανε φιλε εκει στην ενωση

      Διαγραφή
  9. Αψαλιωτες στον δευτερο γυρο αν υπαρχετε θα παρακαλατε να σταματησουμε υποψιν αλλα δεν θα εχει στοπ εκει να το θυμαστε...και περαστικα σας!!!!!Η διαιτησια σας φταιει δεν κοιτατε τα χαλια σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απαράδεκτη η διαιτησία σήμερα από θέση οφσάιντ μπήκε το 1-2 και εκτός από αυτό δεν είχε περάσει καν την γραμμή η μπάλα , το επόμενο γκολ μπήκε πάλι από θέση οφσάιντ , αυτή δεν σωστή διαιτησία ούτε στην Β δεν θα έπρεπε να παίζουν ! Η Άψαλος σήμερα Άξιζε αν όχι νίκη την ισοπαλία , τα παιδιά το πάλεψαν και φάνηκαν πολύ μέσα στο παιχνίδι εγώ δεν είδα καμιά διαφορά επιπέδου στο Μαυροβούνι από την αψαλο που υποτίθεται ότι είναι και στην κορυφή ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ !!!ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΧΕΣ ΜΕ 50 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News