Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Έδειραν τον Όσκαρ Πιστόριους στη φυλακή

Ο Όσκαρ Πιστόριους υπέστη μώλωπες μετά από επεισόδιο με άλλο κρατούμενο

Στα χέρια με έναν συγκρατούμενό τους στη φυλακή που εκτίει την ποινή του για τον φόνο της συντρόφου του πιάστηκε ο παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι δύο κρατούμενοι διαπληκτίστηκαν για τη χρήση του δημόσιου τηλεφώνου των φυλακών. «Ο Όσκαρ Πιστόριους υπέστη μώλωπες μετά από επεισόδιο με άλλο κρατούμενο για τη χρήση του δημόσιου τηλεφώνου στο σωφρονιστικό κατάστημα Attridgeville», ανέφερε ο Singabakho Nxumalo, εκπρόσωπος της φυλακής.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι συγκατούμενοι του παραολυμπιονίκη εξοργίστηκαν από το γεγονός ότι ο Πιστόριους είχε μια μεγάλης διάρκειας τηλεφωνική κλήση.

Ο Πιστόριους μεταφέρθηκε σε αυτή τη φυλακή τον Νοέμβριο του 2016, στην οποία κρατούνται άτομα με σωματικές αναπηρίες. Επίσης, τον περασμένο μήνα το Ανώτατο Δικαστήριο της Νότιας Αφρικής ανακοίνωσε ότι αυξάνει την ποινή του στα 13 χρόνια και πέντε μήνες κάθειρξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News