Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αλμωπίας και της ΔΗ.Κ.Ε.Α.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. θέλοντας να γιορτάσουμε μαζί τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, να αφήσουμε στην άκρη την καθημερινότητα αλλά και παράλληλα να στηρίξουμε οικογένειες συμπολιτών μας οι οποίες έχουν πραγματική ανάγκη ενημερώνει όλους τους πολίτες ότι στα πλαίσια της κοινωνικής και ψυχαγωγικής καμπάνιας XXSmile "Χαρίζουμε Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα”, διοργανώνει ψυχαγωγικές δράσεις για μικρά αλλά και για μεγάλα παιδιά με σκοπό τη διασκέδαση αλλά και να περάσουμε μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης, προσφοράς.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει με κοινωνικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, οι οποίες είναι οι εξής:

• XXSmile «Χαρίζουμε Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2017»: Στα πλαίσια της καμπάνιας συγκεντρώνουμε τρόφιμα, με σκοπό να δημιουργήσουμε πακέτα αγάπης και να τα παραδώσουμε σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.


• Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 μ.μ. στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία παρουσίαση παραμυθιού «Η ευχή της Γάζας». Θεατρικό και εικαστικό εργαστήρι, face paint και γλυκές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.


• Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ. στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία συναυλία του Δημοτικού μας Ωδείου

• Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 5:30 μ.μ. στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία παρουσίαση των Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών «Καλέ μου Αϊ Βασίλη» και Ποιος έκρυψε το σάκο του Αϊ Βασίλη» με παρουσία ξωτικών, καλικάτζαρων και φυσικά τον Αϊ Βασίλη.

• Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00, Όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι, στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο των Ευχών. Η έκπληξη ακολουθεί. Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτι με μουσική, χορό, παιχνίδι, face paid και φυσικά το κέφι των παιδιών θα ζωντανέψει την πλατεία μας μεταδίδοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης.

• Κυριακή 24 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00, συνεχίζουμε με Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτι, με μουσική, χορό, παιχνίδι, face paid και πολλές εκπλήξεις.

Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΑ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News