Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΕΠΣ Πέλλας: Προγραμματισμός για την περίοδο εορτών - Δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες πρωταθλήματος

Προγραμματισμός της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ κατά την περίοδο εορτών

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, σας γνωρίζουμε ότι δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες των πρωταθλημάτων όλων των ανδρικών κατηγοριών (Α1, Α και Β ερασιτεχνική), τις ημέρες των εορτών, δηλαδή 24/25-12-2017 και 30/31-12-2017.

Τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 6/7-1-2018.

Παρακαλούνται τα σωματείου να υποβάλλουν τυχόν αιτήματά τους μέχρι την Παρασκευή 29-12-2017, στην Γραμματεία της Ένωσης Πέλλας.

Oι πρώτοι αγώνες κυπέλλου της 4ης φάσης θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 23/24-12-2017.

Οι αγώνες των πρωταθλημάτων υποδομών όλων των κατηγοριών θα ξεκινήσουν στις 13/14-1-2018.

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ & ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News