Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Η Σαμάνθα Φοξ αποκαλύπτει τις πιο τρελές στιγμές της καριέρας της

Η ζωή της την έχει οδηγήσει σε περιπέτειες που δύσκολα κανείς βιώνει

Η Σαμάνθα Φοξ αποκαλύπτει τις πιο τρελές στιγμές της καριέρας, καθώς αυτές τις ημέρες θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία της. Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει όσα έζησε με τα κολομβιανά καρτέλ ναρκωτικών, το πιο σοκαριστικό θέαμα που αντίκρυσε ποτέ σε συναυλία της και το πώς κατέληξε να μένει στη δίπλα στη Μάργκαρετ Θάτσερ.

Η ζωή της την έχει οδηγήσει σε περιπέτειες που δύσκολα κανείς βιώνει, από το αρχοντικό Playboy του Hugh Hefner στο Μπέβερλι Χιλς έως την πρωτεύουσα της κοκαΐνης, το Medellin της Κολομβίας. «Ήμασταν σε περιοδεία στη Νότια Αμερική, που ήταν ένα καταπληκτικό μέρος αλλά πολύ, πολύ τρομακτικό. Όταν φτάσαμε στην Κολομβία, ο πόλεμος του Τζορτζ Μπους για τα ναρκωτικά ήταν ισχυρός και δεν υπήρχαν διεθνή αστέρια εκεί, οπότε όταν έφτασα υπήρχαν 10.000 άνθρωποι στο αεροδρόμιο. Ήταν τόσο χαρούμενοι που κάποιος από την Αγγλία είχε πάει εκεί και όλοι έλεγαν «Sam Fox, αυτή δεν φοβάται». Αφού κάναμε τρεις παραστάσεις, ένας πολύ σοβαρός άνδρας ήρθε στον διευθυντή της περιοδείας μου και ρώτησε αν θα ερμηνεύσω στα 21α γενέθλια της κόρης του την επόμενη νύχτα για 50.000 δολάρια. Στη συνέχεια έδωσε κυριολεκτικά τα χρήματα σε μετρητά εκείνη τη στιγμή. Δεν σκέφτηκα από που προέρχονται τα χρήματα. Απλώς σκέφτηκα ότι ήταν ένας πολύ πλούσιος άνθρωπος που ήθελε μια συναυλία για την κόρη του, αλλά εκ των υστέρων υποθέτω ότι είναι αρκετά προφανές ποια ήταν η δουλειά του. Δεν αποκλείω να ήταν ακόμα και ο Pablo Escobar. Ποιος ξέρει;», τονίζει η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Ο διευθυντής της περιοδείας, ο οποίος είχε εθιστεί στα ναρκωτικά, μπέρδεψε τις ημερομηνίες των συναυλιών και η Σαμάνθα κατέληξε να καθυστερήσει για μια παράσταση στη Βολιβία. Παρά τη δημόσια απολογία της, ενώ φορούσε τη βολιβιανή εθνική φορεσιά, κράτησαν την ίδια και τους μουσικούς της ως ομήρους έως ότου τους καταβληθούν 100.000 δολάρια σε μετρητά.

«Κάλεσα τον μπαμπά μου και κατέληξε να πάρει αεροπλάνο από την Αγγλία με τα μετρητά σε ένα χαρτοφύλακα για να πληρώσει τα λύτρα. Στη συνέχεια πραγματοποιήσαμε μια συναυλία δωρεάν, πήραμε όλα τα όργανα μας και τα διαβατήριά μας και καταφύγαμε στον Παναμά», λέει η ίδια.

Το πιο σουρεάλ σκηνικό το έζησε στο Νέο Δελχί, όπου οι άνδρες θαυμαστές της, της έδειξαν τον θαυμασμό και την εκτίμησή τους με έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο.

«Έδινα μία συναυλία μπροστά σε 70.000 ανθρώπους, όταν εντελώς ξαφνικά μία τεράστια ποσότητα από κάτι που έμοιαζε με χαρτιά υγείας άρχισε να κατευθύνεται πάνω μου. Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν χαρτιά τουαλέτας, αλλά τουρμπάνια και σύμφωνα με την τοπική παράδοση τα πετούν, όταν απολαμβάνουν το σόου. Τα πράγματα όμως έγιναν ακόμη πιο περίεργα όταν ξαφνικά αντιλήφθηκα ότι όλοι οι άνδρες σήκωσαν τα μακριά ενδύματά τους, γνωστά ως kurta, αφήνοντας ακάλυπτα μπροστά μου τα γεννητικά τους όργανα. Αυτό σήμαινε ότι με θαυμάζουν ή με αγαπούν, όμως εγώ προσπαθούσα να θυμηθώ τους στίχους από τα τραγούδια μου μπροστά σε 70.000 γυμνά πέη! Ήταν τα περισσότερα που είχα δει ποτέ στη ζωή μου και δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω», ανέφερε η Φοξ.

Η Φοξ αποκάλυψε επίσης πως τη δεκαετία του '80 παραλίγο να γίνει γειτόνισσα με την Μάργκαρετ Θάτσερ. «Το 1980 έβλεπα έναν τύπο στο Νότιο Λονδίνο και έψαχνα σπίτι στο Dulwich. Εκεί είχαν χτιστεί όμορφα σπίτια με ψηλές πόρτες και επειδή εκείνη την περίοδο με κυνηγούσαν οι παπαράτσι, σκέφτηκα ότι θα ήταν το ιδανικό μέρος για να ζήσω. Έτσι το είδα και μου άρεσε, όμως το επόμενο πράγμα που έμαθα ήταν ότι η Μάργκαρετ Θάτσερ είχε αγοράσει το διπλανό σπίτι από αυτό που ήθελα να αγοράσω εγώ. Σκέφτηκα ότι δεν μπορώ να μείνω στη διπλανή πόρτα με τη Θάτσερ, η ζωή μου θα γινόταν χειρότερη, χωρίς καμία ιδιωτικότητα, συν το ότι ο Ντένις θα κοιτούσε συνεχώς από τον φράχτη, οταν θα έκανα ηλιοθεραπεία και θα μου ζητούσε να του δανείσω ζάχαρη», πρόσθεσε η Φοξ.

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού το 1987, η Φοξ θυμάται τη συνάντηση της με την ροκ μπάντα Bon Jovi.

«Οι Bon Jovi κράτησαν τα παντελόνια τους στη θέση του, αν και ο Richie Sambora με πήρε μαζί με τον πατέρα μου σε ένα σπίτι όπου ο μπαμπάς μου έκανε χρήση», αποκαλύπτει. Η Σαμάνθα έπρεπε να αντιμετωπίσει την ζηλιάρα φιλενάδα του Jon Bon Jovi, η οποία δεν πήρε πολύ καλά ότι ο αγαπημένος της κοίταζε την Φοξ όσο έκανε το μπάνιο της στην πισίνα.

«Έπαιρνα αντισυλληπτικά χάπια εκείνη την περίοδο και όλα τα οιστρογόνα είχαν κάνει το στήθος μου δύο φορές μεγαλύτερο, έτσι τον ένιωθα να με κοιτάζει», θυμάται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News