Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Μητσοτάκης για Κουφοντίνα: Να φωνάξουμε «έως εδώ!»

Τα βασικά σημεία της παρέμβασης Μητσοτάκη

Παρέμβαση στη Βουλή πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για την άδεια που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Τα βασικά σημεία της παρέμβασης Μητσοτάκη:

- Ο Κουφοντίνας είναι ιδεολογικός καθοδηγητής νέας γενιάς τρομοκρατών.

- Λέει σε νέους να ακολουθήσουν το δρόμο του, να γίνουν τρομοκράτες.

- Ζητώ μία ξεκάθαρη τοποθέτηση για το θέμα από την κυβέρνηση.

- Μην μας πείτε ότι και ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε βγει με άδεια. Κακώς βγήκε.

- Υπάρχει και μία άλλη διάσταση. Πότε ακριβώς παίρνεται αυτή η απόφαση. Πριν από τρεις μέρες κάποια νέα παιδιά αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Στα Εξάρχεια γεννιέται μία νέα γενιά τρομοκρατών με σχέσεις με το κοινό έγκλημα.

- Είναι ένας υπαρκτός κίνδυνος. Την ώρα που ομάδες τραμπούκων που κινούνται εκτός της νομιμότητας με την ανοχή της κυβέρνησης.

- Πριν από δυο ημέρες ο υπουργός Παιδείας εγκάλεσε δημόσια έναν πρύτανη ελληνικού πανεπιστημίου επειδή καλεί την αστυνομία στο πανεπιστήμιο λες και η ΕΛ.ΑΣ είναι ο εχθρός και όχι ο κάθε εγκληματίας που μπαίνει στο πανεπιστήμιο.

- Την ώρα που ο κ.Κουφοντίνας θα κυκλοφορεί μαζί με διάφορους θαυμαστές του η δική μας σκέψη είναι στη μνήμη αλλά και στους συγγενείς στις μητέρες, στις συζύγους, στα παιδιά στους φίλους όσων δολοφόνησε η 17Ν.

- Θα πρέπει να φωνάξουμε «έως εδώ».

2 σχόλια:

  1. Όπως φώναξες για τον Τεμπονέρα, εσύ και η οικογένειά σου; Μετά από 7 χρόνια, έξω ο φονιάς του και στις φτερούγες σας. Όπως και οι της ΧΑ φονιάδες του Φύσσα... Οι Παττακοί... Οι Χριστοφοράκοι της μίζας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί τόση σιωπή από τα "ανεξάρτητα και αμερόληπτα ΜΜΕ" για την δήλωση-ανάρτηση του γιου του Τεμπονέρα, σχετικά με το θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News