Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Αριδαία: Συνεχίζεται η δημιουργία πολυχώρου παιχνιδιού και ψυχαγωγίας στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Σήμερα τοποθετήσαμε τα φωτιστικά σώματα σε διάφορα σχέδια

Συνεχίζεται η δημιουργία του πολυχώρου παιχνιδιού και ψυχαγωγίας στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Αριδαίας. Ένα έργο σημαντικό, που θα δώσει νέες δυνατότητες στους μικρούς μας φίλους.

Σήμερα τοποθετήσαμε τα φωτιστικά σώματα σε διάφορα σχέδια, έγινε η κατασκευή της εισόδου, ενώ θα ακολουθήσει η φύτευση λουλουδιών και δέντρων και η τοποθέτηση των παιχνιδιών.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας



























1 σχόλιο:

  1. επιτέλους αρχίζει να αξιοποιείτε ένα όμορφο σημείο.Μέχρι τώρα το πάρκο ΚΑ ήταν ξεχασμένο απ όλους και καθόλου χρηστικό.Μπράβο σε αυτή τη πρωτοβουλία και ελπίζουμε να συνεχιστεί με τον πλήρη εξωραισμό εκεί.
    Υγ:το γηπεδάκι ποδοσφαίρου παραδίπλα μήπως πρέπει να περιφραχτεί καλύτερα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News