Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Φ.Ο. Αριδαίας - Άθλος Αλεξάνδρειας 55 - 60 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους παίκτες της Αριδαίας

Την ήττα γνώρισε η παιδική ομάδα μπάσκετ του ΦΟ Αριδαίας την Κυριακή (12/11) από την αντίστοιχη του Άθλου Αλεξάνδρειας με 55-60, για την τρίτη αγωνιστική του Β' ομίλου της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους παίκτες της Αριδαίας αφού παρουσιάστηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο συγκεντρωμένοι στην άμυνα και με σωστές επιλογές στην επίθεση προηγήθηκαν 18-11.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν οι παίκτες του Γιώργου Χασάπη στο δεύτερο δεκάλεπτο κυριαρχώντας στα ριμπάουντ και αντιδρώντας σωστά στην πίεση του Άθλου κατάφεραν να προηγηθούν στο ημίχρονο με 33-22.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε η ανάκαμψη του Άθλου Αλεξάνδρειας. Με πίεση σε όλο το γήπεδο η ομάδα της Ημαθίας εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των παικτών του ΦΟΑ και ανεβάζοντας τα ποσοστά ευστοχίας στα μακρινά σουτ μείωσε σε 43-38.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν το απολύτως καταστροφικό για την ομάδα της Αριδαίας.

Η φθορά των παικτών της από τα φάουλ και η αστοχία τους από τη γραμμή των ελευθέρων βολών έκριναν την αναμέτρηση για το τελικό 55-60.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Χασάπης): Τσακίρης 2, Βασίλογλου, Παυλίδης 7, Μπίνος 21, Υποδηματόπουλος 8, Κληντσάρης, Πετρούδης 4, Βασίλογλου 2, Αμπάρης 5.

ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Αγγέλης): Γιοβαννόπουλος 3(1), Νοτόπουλος, Τακουτής, Ντάμτσης 2, Παύλου 19(1), Τζαφέρης 7(1), Χατζηλεμονιάς 1, Χαριτόπουλος 11(3), Ευθυμιόπουλος, Τσαρούχας 17(1), Γιαντσιδιώτης, Πεκιαρίδης 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News