Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Ομολόγησε 20 χρόνια μετά από τις τύψεις: Τσιμέντωσε τα τέσσερα νεογέννητα μωρά της

Οι τύψεις λύγισαν την 53χρονη Μήδεια

Σοκάρει η ομολογία της Mayumi Saito που τσιμέντωσε τα τέσσερα νεογέννητα μωρά της. Υποστήριξε ότι ήταν πολύ φτωχή και κράτησε τους 4 κάδους στην ντουλάπα της.

Η 53χρονη Mayumi Saito παραδόθηκε στις αρχές στην Ιαπωνία δύο δεκαετίες μετά το φριχτό έγκλημά της. Είπε ότι αισθανόταν ένοχη.

Συνελήφθη από τις αρχές που ανακάλυψαν ανθρώπινα οστά στο σημείο που τους είχε υποδείξει σε ντουλάπα στο σπίτι της.

Η αστυνομία εξακολουθεί να ανακρίνει τη γυναίκα που ζει με τον γιο της και προσπαθεί να διαπιστώσει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Οι τύψεις λύγισαν την 53χρονη Μήδεια

«Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να τα βγάλω πέρα και να τα μεγαλώσω. Δεν είχα να μιλήσω σε κανέναν».

Η Saito είπε ότι έβαλε τα νεογέννητα μωρά της σε σκυρόδεμα από το 1992 έως το 1997 επειδή ήταν πολύ φτωχή για να τα μεγαλώσει.

Οι ενοχές όμως την οδήγησαν να παραδοθεί στην αστυνομία.

---
Πηγή: Metro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News