Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Έγκλημα στο νεκροταφείο: Έκαναν φύλλο και φτερό το ταξί του πατέρα της εφοριακού

Χθες επί ώρες κατέθετε στη ΓΑΔΑ ο πατέρας της άτυχης Δώρας, Κώστας Ζέμπερης

Πέντε ημέρες μετά την άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, κανένα στοιχείο που να οδηγεί στον δολοφόνο δεν έχει βρεθεί.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι, εφόσον δεν έχει βρεθεί το κίνητρο της δολοφονίας, «όλοι είναι ύποπτοι».

Χθες επί ώρες κατέθετε στη ΓΑΔΑ ο πατέρας της άτυχης Δώρας, Κώστας Ζέμπερης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επανέλαβε όλα όσα είχε πει τις προηγούμενες ημέρες σε συνεντεύξεις του, εκτός από τον ισχυρισμό που είχε προβάλει στην αρχή ότι η δολοφονία της κόρης του σχετίζεται με υποθέσεις που ερευνούσε στη ΔΟΥ όπου εργαζόταν.

Κατά τα άλλα, υποστήριξε ότι το απόγευμα της δολοφονίας περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο, ότι μάλιστα επιβίβασε έναν άνδρα 30 με 35 ετών, τον οποίο μετέφερε στο Κολωνάκι και ο οποίος θα μπορούσε να είναι δολοφόνος της κόρης του, ενώ αναφέρθηκε και στις κακές σχέσεις στην οικογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί επικεντρώθηκαν για αρκετή ώρα στη σχέση που είχε ο πατέρας με το παιδί του και όπως αποκαλύφθηκε, είχαν περισσότερους από τέσσερις μήνες να έρθουν σε επαφή, ενώ η οικογένεια μετά τον χωρισμό των γονέων αντιμετώπιζε πολλά εσωτερικά προβλήματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πατέρας δεν γνώριζε καν πού ακριβώς εργαζόταν η 32χρονη, κάνοντας λόγο για έρευνες στο ΣΔΟΕ, αγνοώντας ότι δούλευε στην Α' ΔΟΥ Πειραιά.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο πατέρας του θύματος «δεν προσθέτει κάτι που δεν ξέραμε», ωστόσο οι αναφορές του μένει να επιβεβαιωθούν από την έρευνα που είναι σε εξέλιξη.

Κατά πληροφορίες, τις επόμενες ώρες αναμένεται να κληθεί εκ νέου για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Πάντως, χθες, ο δικηγόρος του, μετά το πέρας της απολογίας του Κώστα Ζέμπερη, δεν θέλησε να δώσει κάποιο περαιτέρω στοιχείο, ωστόσο σήμερα το πρωί, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε ότι οι Αρχές έχουν ήδη ελέγξει το ταξί του πελάτη του προκειμένου να βρουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό που ενδεχομένως να «κουμπώνει» με ό,τι έχει βρεθεί στο νεκροταφείο, ενώ σε ερώτηση για το αν ο Κώστας Ζέμπερης έχει κληθεί να δώσει DNA, είπε ότι δεν το γνωρίζει αλλά υποθέτει πως ναι, όπως έχει γίνει με όλα τα μέλη της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες επί τέσσερις ώρες άνδρες του εγκληματολογικού της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν φύλλο και φτερό την ευρύτερη περιοχή γύρω από το νεκροταφείο όπου έγινε η στυγερή δολοφονία με σκοπό να βρουν κάποιο στοιχείο, το όπλο του εγκλήματος, δηλαδή το μαχαίρι, ή τα προσωπικά αντικείμενα της Δώρας, την τσάντα της και το κινητό της που εκλάπησαν. Ερεύνησαν κρυφά σημεία, υπονόμους, ωστόσο δεν βρέθηκε το παραμικρό στοιχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News