Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Νέα χορευτική χρονιά στον Μ.Χ.Σ. Προμάχων

Πρόσκληση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού & Χορευτικού Συλλόγου Προμαχών "Οι Πρόμαχοι" καλεί τα μελή, τους χορευτές αλλά και όλους τους φίλους του συλλόγου την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στις 10:45 το πρωί να παραβρεθούν στα γραφεία του συλλόγου (κεντρική πλατεία), όπου θα τελεστεί ο αγιασμός για την νέα χορευτική χρόνια. Μέτα τον αγιασμό θα ακολουθήσει συζήτηση με ελεύθερο θέμα στα πλαίσια του συλλόγου.

Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο του
Μ.Χ.Σ. "Οι Πρόμαχοι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News