Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Γαρέφι: Μια γιορτή αφιερωμένη στον κόκκινο θησαυρό! Εσείς θα λείπετε;

Ήρθε η στιγμή που το υπέροχο άρωμα η απίστευτη γεύση και το έντονο Κόκκινο χρώμα να στολίσει τα τραπέζια των νοικοκυρών της Χώρας μας και όχι μόνο

8η Γιορτή Καρατζοβίτικης Πιπεριάς
Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, Έναρξη 12:30, Πλατεία Κάτω Γαρεφείου 

Μια ακόμη χρονιά ήρθε η στιγμή που μύρισε όλο το χωριό αυτήν την υπέροχη μυρωδιά του καπνιστού Κόκκινου Καρατζοβίτικου Πιπεριού που με τόσο κόπο οι πιπεροπαραγωγοί του Γαρεφείου έφτασαν έως το τελικό στάδιο για να δοθεί απλόχερα σε όλο τον κόσμο αυτός ο Κόκκινος Θησαυρός του Γαρεφείου και κατ επέκταση της Αλμωπίας.

Ήρθε η στιγμή που το υπέροχο άρωμα η απίστευτη γεύση και το έντονο Κόκκινο χρώμα να στολίσει τα τραπέζια των νοικοκυρών της Χώρας μας και όχι μόνο.

Ο πλούσιος από παραδοσιακά φαγητά μπουφές με βάση το υπέροχο καπνιστό μπαχαρικό του τόπου μας αλλά και ζωντανές λαχταριστές Καρατζοβίτικές πιπεριές Γαρεφείου σας περιμένει να τον απολάυσετε, Φαγητά που θα τον κοσμούν με την αγάπη και το μεράκι όλων των νοικοκυρών του Χωριού μας.

Και εκεί που θα συμβαίνουν όλα αυτά ένα παραδοσιακό τοπίο στην Γραφική Πλατεία του Κάτω Γαρεφείου έρχονται οι πολύχρωμες φορεσιές η γνήσια παραδοσιακή μουσική και το τραγούδι να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό ταξίδι με Γεύση και παράδοση στον ευλογημένο τόπο της Μακεδονίας μας όταν ταυτόχρονα θα ξυπνήσουν μνήμες στους παλαιότερους και έντονες στιγμές ευχαρίστησης στους νεότερους.

Το φρεσκοαλεσμένο πιπέρι θα χαρίσει σε όλους την έντονη μυρωδιά του και το έντονο Κόκκινο θα συνθέσει το χρώμα με το οποίο θα τονώσει την διάθεση για να ξεκινήσουν οι Μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις που ετοιμάζει ο σύλλογος μας ενώ παράλληλα θα ξεδιπλωθούν όλες εκείνες οι λαχταριστές νοστιμιές που έχει ο μπουφές με τα υπέροχα φαγητά τα οποία θα γαργαλήσουν τους ουρανίσκους των επισκεπτών.

Σας περιμένουμε όλους στην 8η Γιορτή Καρατζοβίτικης Πιπεριάς στο Μαγικό Γαρέφι για μια ακόμη ξεχωριστή γιορτή του Τοπικού μας προϊόντος σε συνδυασμό με τις παραδόσεις τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News