Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Η όμορφη συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας με την κυρία Παρθένα στη Μηλιά

Η ζεστή αυτή αγκαλιά και το καθαρό βλέμα στην Μηλιά, με έκαναν να ξεχάσω όλα τα προβλήματα, που κουβαλά στη σκέψη του ένας Δήμαρχος

Μέσα από τα προβλήματα και τις λύσεις, που προσπαθούμε να βρούμε, συναντάμε ανθρώπους μάχιμους της καθημερινότητας, που μέσα τους αναγνωρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους. Η ζεστή αυτή αγκαλιά και το καθαρό βλέμα της κυρίας Παρθένας στην Μηλιά, με έκαναν να ξεχάσω όλα τα προβλήματα, που κουβαλά στη σκέψη του ένας Δήμαρχος.

Δημήτρης Μπίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News