Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Ισόπαλος ο Αλμωπός στο ντέρμπι με Λαγκαδά - Αυτοκτόνησε στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα ο Εδεσσαϊκός

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Με μια ισοπαλία και μια ήττα συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League 2 οι δύο εκπρόσωποι της Πέλλας, ο Αλμωπός που παραχώρησε ισοπαλία στην Αριδαία στον ΑΠΕ Λαγκαδά στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής και ο Εδεσσαϊκός που έχασε 4 - 3 στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό αστέρα, παρότι στο 67ο λεπτό κέρδιζε με 1 - 3 και στο 90ο με 2 - 3.

Στην Αριδαία ο Αλμωπός για ένα ακόμα παιχνίδι δέχτηκε πρώτος γκολ από τον ΑΠΕ Λαγκαδά και παρόλο που στο 30ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Μούλα, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση γκολ του Χαρίση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος έγινε πολύ παιχνίδι σκοπιμότητας, με τους φιλοξενούμενος να έχουν την κατοχή της μπάλας και κάποιες ευκαιρίες, με τους παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη να έχουν τις δικές τους στιγμές, στις οποίες αν είχαν πιο καθαρό μυαλό ίσως θα μπορούσαν να κλέψουν και τη νίκη.
Να τονίσουμε πάντως πως είναι απορίας άξιον πως μετά τα έργα βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου Αριδαίας, αυτός παρουσιάζεται σε πολύ χειρότερη κατάσταση από ότι πριν, κάτι που γεννά μεγάλες απορίες.
Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα ο Αλμωπός πήγε στους 9 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Στον Εύοσμο έγινε ένα παιχνίδι με αγγλικό σκορ, όπου ο Αγροτικός Αστέρας εκμεταλλεύτηκε στην "αποχώρηση" του Εδεσσαϊκου απο το γήπεδο στο τελευταίου 20ο και κατάφερε να κερδίσει με 4 - 3.
Οι πράσινοι προηγήθηκαν στο σκορ με 0 - 2 με γκολ του Καράμπελα και του Ταουσάνη, με τους γηπεδούχουν να μειώνουν σε 1 - 2 με τον Προβατίδη στο 65ο λεπτό.
Ο Σκαθαρούδης όμως απάντησε αμέσως για το 1 - 3 και κάπου εκεί οι παίκτες του Ηλία Σαπάνη έπαθαν ένα τρομερό μπλακ άουτ, με τους ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα να το εκμεταλλεύονται και να φέρνουν τούμπα το ματς, με ένα ακόμα γκολ του Προβατίδη στο 73ο λεπτό και δύο του Ματζίρη στις καθυστερήσεις τις αναμέτρησης.
Ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για τους πράσινους της Έδεσσας, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε.
Ο Εδεσσαϊκος μετά απο αυτή την ήττα παρέμεινε στους 5 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

9 σχόλια:

  1. δύσκολο πρωτάθλημα μαραθώνιος με πολύ ενδιαφέρον όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pou to ides diskolo re file persines ke fetines omades tis kategorias tis plakas omades ke esis tremete mou thelate ke anodo

      Διαγραφή
    2. ξέρεις κανένα πρωτάθλημα που να πέφτουν οι 7 ομάδες απ τις 15? αυτό σημαίνει δύσκολο πρωτάθλημα.Και φυσικά είναι μαραθώνιος γιατί οι ομάδες ελέγχονται να είναι οικονομικά ενήμερες κάθε 15 μέρες.Τουλάχιστον μπαίνει τάξη στο ποδόσφαιρο με τα μνημόνια.Από του χρόνου ακόμα πιο όμορφα.
      υγ. γιατί έχει καμία μεγάλη διαφορά νομίζεις η Γ εθνική απ τη Β εθνική? οπότε εσύ που παίζεις? Α εθνική και τις ονομάζεις της πλάκας?

      Διαγραφή
    3. Αυτή η Γ΄ εθνική σε ποιότητα είναι πολύ χειρότερη από την παλιά Δ΄ εθνική των 10 ομίλων!

      Διαγραφή
  2. εδεσσαικος με Σαπανη ; μπλουμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαθμολογία Αλμωπου Σαμ 10, Κιουλ 9, Νίκος 8.5 Χάρι 8, Πέτρι 8, Μεντής 7, Λαζ 7, Αναστ 6.5 , Μπουλ 6, Θορ 6, Τκιδης (σοβαρά λάθη φόβος ανέτοιμος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια πες τα λάθη του να σε απαντήσω Που νομίζεις ότι βλέπεις και ποδοσφαιρο

      Διαγραφή
  4. συγχαρητήρια στην νεανική ομάδα του αλμωπου αλλά με διαφορά στον Κιουλτζοπουλο που βγάζει ματιά στα ματς που αγωνίζεται και επίσης στον Λάζαρο τον Ελευθεριάδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς αλλο ματς βλέπουμε μαλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News