Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Αστέρας Νεοχωρίου: Φιέστα με λύρες και νταούλια - Δείτε το πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ του Aridaia News

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Φιέστα για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς διοργάνωσε ο Αστέρας Νεοχωρίου, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τη Δάφνη Παναγίτσας.

Λύρες και νταούλια με το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου του χωριού, δεκάδες πολύχρωμα μπαλόνια, κεράσματα και φυσικά η ευλογίες της εκκλησίας και συγκεκριμένα του Πατέρα Ιλαρίωνα και η παρουσία της Δημοτικής Αρχής, του Προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιου Αντωνίου και άλλων επίσημων προσκεκλημένων, συνέθεσαν ένα εορταστικό κλίμα.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, «εύχομαι στον Αστέρα Νεοχωρίου να έχει μία όμορφη και νικηφόρα ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Χάρηκα πολύ που βρέθηκα σήμερα ανάμεσα σε ανθρώπους με μεράκι και διάθεση για προσφορά. Το ποδόσφαιρο είναι ένα από τα αθλήματα που δίνει διέξοδο σε πολλούς νέους ανθρώπους της περιοχής μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Επειδή όμως έχω υπάρξει και διαιτητής κατά το παρελθόν, η άποψή μου είναι ξεκάθαρη: Η βία δεν έχει θέση στα γήπεδα! Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ και σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που πραγματικά μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες στηρίζουν τις ομάδες με το υστέρημά τους και με προσωπική εργασία. Στους παράγοντες που εθελοντικά συμμετέχουν σε όλη αυτή την προσπάθεια. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια». 

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:

























































9 σχόλια:

  1. Με το καλό καλή χρονιά και άνοδος αστέρα γερά Stuttgart Τομης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τσιχριτα εισαι δυναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στο Νεοχώρι.. Αλλά εχω μία απορία, αν δεν ηταν ο δήμαρχος θα τα μαθαίναμε ολα αυτά????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια σε ολους για την μεγαλη νικη και την πολυ ομορφη εκδηλωση! Η σκεψη και η αγαπη μας θα ειναι παντα κοντα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητηρια σε ολους για την μεγαλη νικη και την πολυ ομορφη εκδηλωση! Η σκεψη και η αγαπη μας θα ειναι παντα κοντα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πιο ωραίο γκολ το εβαλε ο λυκον. Το FUN CLUB τη λύκονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο μπραβο μπραβο ΑΣΤΕΡΑ παμε γερα σε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο παιδιά καλή αρχή με υγεία και τεμέτερον χορούς και τραγωδίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. h pio filoksenh edra mpravo paidia omorfenetai to podosfairo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News