Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Ο Βασίλης Κυριακίδης στο Aridaia News: «Στόχος μου, να συνεχίσω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο!»

"Ο μονός στόχος μου είναι να κοιτώ το παρόν και να συνεχίσω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα που εκπροσωπώ"

Ο ποδοσφαιριστής του Α.Σ. Προμάχων Βασίλης Κυριακίδης έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Aidaia News και τον Δημήτρη Παλίκογλου.

Απολαύστε την…

1. Σε ποιά ηλικία και γιατί αποφάσισες να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;

Από μικρό παιδί όπως οι περισσότεροι φυσικά είχα τρέλα με το ποδόσφαιρο και έτσι ο πατέρας μου με πήγε στην ακαδημία του Εθνικού Γιαννιτσών και αργότερα μεγαλώνοντας στου Αλμωπού.

2. Πότε και από ποια ομάδα ξεκίνησαν τα πρώτα σου βήματα στον χώρο;

Το πρώτο δελτίο μου ήταν στον Εθνικό Αριδαίας. Ίσως γι’ αυτό και να υπάρχει ένα δέσιμο με αυτήν την ομάδα. Πέρασα όμορφες χρονιές στην ομάδα με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν και την επάνοδο της ομάδας στην Α κατηγορία μετά την επανίδρυση της. Η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και είναι σίγουρο πως το μέλλον τους ανήκει.

3. Ποιες είναι οι ομάδες που έχεις αγωνιστεί μέχρι στιγμής;

Έχω αγωνιστεί σε Εθνικό Αριδαίας, Δόξα Μανδάλου, Εδεσσαϊκό, Δόξα Εξαπλατάνου, Άρη Λουτρακίου, Μ.Θ. Λυκοστόμου και Α.Σ. Προμάχων.

4. Έχεις προτίμηση σε κάποια συγκεκριμένη θέση ενώ παίζεις;

Μου αρέσει να παίζω στα άκρα της επίθεσης.

5. Ποιός είναι ο αγαπημένος σου ποδοσφαιριστής;

Ρονάλντο (Φαινόμενο).

6. Ποιά είναι η γνώμη σου για την ομάδα που αγωνίζεσαι με βάση την μέχρι τώρα εμπειρία σου;

Φέτος στους Προμάχους γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια. Η ομάδα κράτησε τον προπονητή και τον βασικό κορμό από την προηγούμενη σεζόν και με κάποιες προσθήκες που έγιναν προσδοκούμε όλοι τα μέγιστα.

7. Τι κλίμα επικρατεί ανάμεσα παικτών, παικτών-προπονητή, παικτών - διοίκησης;

Το κλίμα είναι πολύ καλό. Υπάρχει στήριξη από τους παίκτες στον προπονητή και το αντίθετο. Η διοίκηση είναι κοντά στους παίκτες, σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. Υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες να ευχαριστηθείς το ποδόσφαιρο. Πρότυπο ερασιτεχνικής ομάδας θα έλεγα.

8. Ποιοί είναι οι στόχοι σου για το μέλλον σου στο ποδόσφαιρο;

Στόχος; Ο μονός στόχος μου είναι να κοιτώ το παρόν και να συνεχίσω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα που εκπροσωπώ.

10 σχόλια:

  1. ωρε Μπιλαρε παιχτουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καλύτερος δημοσιογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα η Πρόμαχοι σωθικαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οτι να εισαστε ο Κυριακίδης εχει αλλάξει 30 ομάδες αυτο κατι σημαινει οτι δεν στεριώνει πουθενα λόγω του χαρακτήρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News