Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Αυτή είναι η 21χρονη καλλονή που έκλεψε την καρδιά του χωρισμένου Μπραντ Πιτ (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Η 21χρονη Έλα είναι κατά 32 χρόνια νεότερη από τον σούπερ σταρ του Χόλιγουντ και μάλιστα στο παρελθόν έχει υποδυθεί σε νεαρή ηλικία τη Τζολί στον ρόλο της Μαλέφισεντ, στην ομώνυμη ταινία του 2014.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο, όπου φοίτησε στο ξακουστό Sylvia Young Theatre School εντρυφώντας στην υποκριτική, το τραγούδι και τον χορό. Στο ενεργητικό της συμπεριλαμβάνονται μέχρι σήμερα τρεις σημαντικές ταινίες: Η προαναφερθείσα «Maleficent», το «Never Let Me Go» (2010) όπου ήταν η νεότερη εκδοχή της Κίρα Νάιτλι, αλλά και το «Μις Πέρεγκριν: Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά» του Τιμ Μπάρτον.

Σύμφωνα με το In Touch, το ζευγάρι είναι τέρμα ερωτευμένο, σε σημείο να μην παίρνει τα μάτια του ο ένας από τον άλλο.

Δείτε φωτογραφίες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News