Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΣΟΚ! Έχασε τη μάχη ο 15χρονος που χτυπήθηκε από ρεύμα

Τελικά το παιδί έχασε τη μάχη με το θάνατο και κατέληξε, ενώ νοσηλευόταν στο «Αγλαΐα Κυριακού»

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η Λάρισα από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε ένα 15χρονο παιδί.

Ο άτυχος νέος κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα όταν έπεσε στις γραμμές του ΟΣΕ, ενώ έκανε γκράφιτι ή παρκούρ, όπως λένε οι πληροφορίες, το προηγούμενο Σάββατο, 14 Οκτωβρίου. Την επόμενη ημέρα, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» καθώς είχε υποστεί εγκαύματα β΄ και γ΄ βαθμού στο 90% του σώματός του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αφού ο 15χρονος (αρχικά οι πληροφορίες έλεγαν πως είναι 25 ετών) χτυπήθηκε από το ρεύμα, τα ρούχα του άρπαξαν φωτιά. Υπάλληλος του ΟΣΕ άκουσε την έκρηξη και κατευθύνθηκε προς το σημείο, ενώ με έναν πυροσβεστήρα έσβησε τη φωτιά.

Τελικά το παιδί έχασε τη μάχη με το θάνατο και κατέληξε, ενώ νοσηλευόταν στο «Αγλαΐα Κυριακού». Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα στις 4:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, στην Όσσα Λάρισας.

Με πληροφορίες από larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News