Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Τρίτη νίκη για τον Εδεσσαϊκό Β.C. στο κύπελλο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Τρίτη νίκη για τον Εδεσσαϊκό Β.C. στο κύπελλο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Την 3η νίκη για τον θεσμό του κυπέλου της ΕΚΑΣΚΕΜ, πέτυχε η ομάδα μπάσκετ του Εδεσσαϊκού, καθώς για την 5η αγωνιστική του θεσμού νίκησε εντός έδρας τον Φίλιππο Νέας Πέλλας με 62-53.

Η ομάδα της πόλης μας συνεχίζει την προετοιμασία της συμμετέχοντας ταυτόχρονα στον θεσμό του κυπέλλου. Ήδη ο Εδεσσαϊκός στην 1η αγωνιστική του κυπέλλου νίκησε εκτός έδρας τον Άθλο Αλεξάνδρειας με 47-54, την 2η αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από τους Ίκαρους Γιαννιτσών 51-59, την 3η αγωνιστική είχε «ρεπό» και την 4η αγωνιστική νίκησε εκτός έδρας τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών με 50-75.

Επόμενη αναμέτρηση για τον θεσμό του κυπέλου, το Σάββατο 23/9 με αντίπαλο τον Άθλο Αλεξάνδρειας στο ΔΑΚ της πόλης μας, με την ώρα του διεξαγωγής του αγώνα να μην έχει οριστεί ακόμα. 

Διαιτητές: Καραμανλής Μπόϊτσης

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ BC: (Σταυρόπουλος): Πέτκος 10, Μαλλιάρης 9, Καραϊσαρίδης 1, Αντωνιάδης, Δουλκερίδης, Χατζηχαρίσης 11, Υφαντίδης 9, Μάρκου 6, Χαραλαμπίδης 7, Κληντσάρης 6, Ξυλουργίδης 1, Δοδόπουλος 2

ΦΙΛΙΠΠΟΣ:(Κοκονάς), Παναγιωτίδης 4, Περπερίδης 11, Τσανακτσίδης 9, Οικονομόπουλος, Βουζίνας, Μπαλιάκας 16, Στογιος 4,Τσακμάκης 5, Δημτσούδης, Φαρδέλας 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News