Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Πολιτισμός και Αθλητισμός μαζί! Η πλατεία της Αριδαίας γέμισε παιδικά χαμόγελα! (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας σε συνεργασία με τις Ακαδημίες του Αλμωπού Αριδαίας διοργάνωσε μια υπέροχη εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία Αριδαίας ως εναρκτήριο λάκτισμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα δραστηριοτήτων της νέας χρονιάς, σε μια εκδήλωση γεμάτη πολλά παιχνίδια, χορό και πολλές - πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους από τον ψυχαγωγό Σταύρο Καρατζά (Ανεμοσκορπίσματα Θεσσαλονίκης).









1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News