Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Δήμος Έδεσσας: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον Παιδικό Σταθμό Άρνισσας

Ολοκλήρωση των εργασιών στον παιδικό σταθμό της Άρνισσας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον παιδικό σταθμό της Άρνισσας και πλέον ο παιδικός σταθμός φιλοξενεί τα νήπια σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, καλύπτοντας όλες τις προϋποθέσεις ώστε τα παιδιά να απολαύσουν τις δραστηριότητες τους στις καλύτερες συνθήκες.

Με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των νηπίων και του προσωπικού, ανακατασκευάστηκαν πλήρως τα WC των νηπίων και του προσωπικού, η κουζίνα και οι βοηθητικοί χώροι (πλυσταριό) που είναι απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία του παιδικού σταθμού, έγιναν ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις και πολλές εργασίες ακόμα που ήταν απαραίτητες ώστε να υπάρξει η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Ο Δήμος Έδεσσας έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στη παροχή ουσιαστικών υπηρεσιών προς τους δημότες του βελτιώνοντας τις εγκαταστάσεις, εκσυγχρονίζοντας τις υλικοτεχνικές υποδομές των παιδικών σταθμών και πλέον όλοι οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του ΕΥ ΖΗΝ ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μιας σύγχρονης κοινωνίας. 



1 σχόλιο:

  1. έγινε ένα σχολείο κόσμημα , αλλά και το προσωπικό του σχολείου και οι δασκάλες του ΕΥ ΖΗΝ είναι κοντά στα παιδιά μας. Μπράβο σε όλους που είναι αρμόδιοι και βελτιώνουν την ποιότητα της κοινωνίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News