Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Διαμαρτύρεται η Θύελλα Σαρακηνών για τη διαιτησία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοίνωση

Ο κύρioς ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ επαγγελματίας οδηγός ταξί εξ Εδέσσης (να υπενθυμίσουμε εδώ ότι η ομάδα του Άρη Νησίου απαρτίζεται στην πλειοψηφία της απο Εδεσσαίους ποδοσφαιριστές) και αποτυχών στα πρόσφατα τεστ διαιτητών (έπρεπε να είχε πάει σπίτι του προ πολλού) θεώρησε πως έγινε επιθετικό φάουλ στην φάση του βίντεο ακυρώνοντας το γκολ. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Υ.Γ. Δεν θέλουμε να ασχολούμαστε με την διαιτησία αλλά ο εν λόγω κύριος (επόπτης) έκανε εξόφθαλμα "λάθη" και αυτή είναι μόνο μία απ' τις πολλές εσφαλμένες αποφάσεις του.

Θύελλα Σαρακηνών

11 σχόλια:

  1. Είστε καλά ;το βίντεο αποδεικνύει καθαρά ότι ηταν επιθετικό φάουλ και δεν υπάρχει και γκολ.Μ´αρεσει που έβαλαν και βίντεο.τουλάχιστον αν είναι να διαμαρτύρονται ας αφήσουν τη φάση στη φαντασία μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει βρε ακόμα δεν κάνατε ομάδα δημοσιεύετε και διαμαρτυρίες έλεος πια ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παίζετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ το είδες το πεχνιδη και σχολιάζει εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΤΕ Η ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕ ΔΙΑΜΑΤΗΡΗΚΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αιλλαιως ραι πεδοια ινε γυα γαιλοια αφτα που γραφαιται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σοβαρευτητε ακόμα δεν ξεκίνησε το πρωταθλημα! Μην το παρακανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γλιστρησε κ επεσε δν τον ακουμπησε καν ο επιθετικος ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φιλε ενας ουδετερος ημουν στο παιχνιδη η φαση του γκολ ειναι επιθετικο φαουλ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News