Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Πέλλα: Υπερπληθώρα επίδοξων υποψηφίων Βουλευτών στη ΝΔ - Τα ονόματα

Ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν από τα αρμόδια όργανα

Υπερπληθώρα επίδοξων υποψηφίων Βουλευτών παρατηρείται στην Πέλλα όσον αφορά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που θυμίζει τις εκλογές του 2012 όπου η γαλάζια παράταξη ήταν στα πάνω της και όλοι θέλανε μια θέση στον… ήλιο.

Το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με πληροφορίες, είναι να δούμε στις τρεις θέσεις τον Γιώργο Καρασμάνη ο οποίος είναι εν ενεργεία και τους Διονύση Σταμενίτη και Ιορδάνη Τζαμτζή που δεν κατάφεραν να εκλεγούν στην προηγούμενη αναμέτρηση.

Κατά τα άλλα, τα ονόματα που «παίζουν» είναι πολλά...

Όπως οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιάννης Ανδρίτσος, Λάκης Βασιλειάδης, Μαρία Καράμπελα, Πέτρος Ζέρζης, ο Δήμαρχος Έδεσσας Τάκης Γιάννου, o Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιος Αντωνίου, ο Θεόδωρος Δεληγιάννης, ο Κώστας Μπαρμπαγιάννης, ο Στάθης Φουντουκίδης, ο Γιώργος Γκλαβάκης, η Γέση Πασχαλίδου κ.α. Όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς, η μάχη για αυτούς που θα πάρουν τελικά το πράσινο φως, θα είναι σκληρή και αμείλικτη.

Ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν από τα αρμόδια όργανα και κανείς δεν μπορεί να παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή ως υποψήφιος.

Δεν αποκλείεται να δούμε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, εξαιτίας της ποσόστωσης που απαιτείται για γυναίκες σε όλα τα ψηφοδέλτια.

2 σχόλια:

  1. Η ΜΑΓΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΣ
    ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπολικοι οι μνηστηρες!την τελευταια δημοσκοπηση την ειδαν?..μη δουν αγγουρι παιρνουν το αλατι και τρεχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News