Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Αριδαία: Άλλο ένα μνημείο... αδιαφορίας, έγινε λειτουργικό για τους πολίτες! Δείτε το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ!

Σήμερα πραγματοποιούμε εργασίες πλακοστρώσεων και αναδεικνύουμε τα πεζοδρόμια ώστε να είναι προσβάσιμα για τους πολίτες

Έχω τονίσει πολλές φορές την επιτακτική ανάγκη για μικρές και ουσιαστικές παρεμβάσεις στην πόλη της Αριδαίας, καθώς είναι η έδρα του Δήμου μας και δεν έτυχε της προσοχής που της άξιζε.

Εμείς λοιπόν της δίνουμε την πρέπουσα βαρύτητα και υλοποιούμε έργα σημαντικά που αναβαθμίζουν την εικόνα της όσο αυτό είναι δυνατό με τα λίγα χρήματα που διαθέτουμε.

Σειρά έχει η οδός Κύπρου (περιοχή κοντά στο Δασάκι) όπου για πάρα πολλά χρόνια δεν έγινε καμία παρέμβαση και αποτελούσε ένα μνημείο αδιαφορίας.

Σήμερα πραγματοποιούμε εργασίες πλακοστρώσεων και αναδεικνύουμε τα πεζοδρόμια ώστε να είναι προσβάσιμα για τους πολίτες.

#με_λίγα_κάνουμε_πολλά

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 






5 σχόλια:

  1. Καλα και ειναι αναγκη να τοφωτογραφιζεις και μαζι μ αυτο να φωτογραφιζεσαι και συ Δημαρχε?Ε φτανει πια μ αυτη την προβολη.Κανεις το αυτονοητο.Ετσι δηλ.κανουν ολοι οι Δημαρχοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AYTH EINAI H ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ. Η ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΝΟΥΝ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΕΝΟΥΝ.

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΚΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΙΤΑΣ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΣΠΕΔΑ. ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΓ. ΓΑΤΣΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ. ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ; ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η αριδαια οσο παει τσιμεντοποιειται. βαλτε ενα δεντρο κατι πρασινο οτι τελευταιο υπαρχει θα το κοψετε και αυτο,παρτε παραδειγμα την εδεσσα που της αλλαξαν διαμορφωση και βαλανε δεντρα και κεντρικο μοντερνο φωτισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απορω,στα περίφημα νέα πεζοδρομια που είναι οι προσβασεις σε άτομα με ειδικές ανάγκες και στους γονείς με καροτσια?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News