Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Συνταγή: Xοιρινό με πιπεριές και ονειρεμένη σάλτσα

Xοιρινό με πιπεριές και ονειρεμένη σάλτσα

Πρόκειται για ένα πολύ νόστιμο και ένα διαφορετικό τρόπο παρασκευής του χοιρινού στην κατσαρόλα.

Τι χρειαζόμαστε:
1 κιλό χοιρινό μπούτι ή σπάλα κομμένο
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
3 κόκκινες πιπεριές
3 πράσινες πιπεριές
3 κίτρινες πιπεριές
3-4 κουταλιές της σούπας πικάντικη μουστάρδα
3/4 φλιτζανιού του τσαγιού ζωμό λαχανικών
5 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Πώς το κάνουμε:
Σε μία αντικολλητική κατσαρόλα ή αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το χοιρινό από όλες τις πλευρές, μέχρι να ροδίσει.
Στη συνέχεια πλένουμε, σκουπίζουμε, κόβουμε τις πιπεριές σε μπαστουνάκια ή σε ροδέλες, τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα και τις σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα, το ζωμό των λαχανικών και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε και λίγο νερό για το βράσιμο. Σιγοψήνουμε για 20 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Όταν το φαγητό είναι έτοιμο, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News