Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Μπαμ με τον στόπερ Tomica Petrov για τον Αλμωπό

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Κάτω από άκρα μυστικότητα και με πολύ λεπτούς χειρισμός, γιατί ο παίκτης είχε ανανεώσει με την Καστοριά πριν λίγο καιρό, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Αριδαίας Μάκης Δεμίρης και ο υπεύθυνος μεταγραφών Νάσος Μποτσφάρης κατάφεραν να κάνουν κάτοικο Αριδαίας τον Σκοπιανό κεντρικό αμυντικό Tomica Petrov.

Ο Tomica Petrov παρόλο που πριν λίγες μέρες είχε ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα της Καστοριάς, ζήτησε χθες να αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους, όπως αναφέρουν οι Γουναράδες στην επίσημη ανακοίνωση τους για την λήξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση γράφει, "όπως χαρακτηριστικά είπε ο ποδοσφαιριστής στους ιθύνοντες της ομάδας, η σύζυγος του βρήκε δουλειά στα Σκόπια και ο ίδιος θα επιθυμούσε να βρει ομάδα πιο κοντά στην γείτονα χώρα". Αυτό το γεγονός το εκμεταλλεύτηκαν οι άνθρωποι του Αλμωπού και πολύ γρήγορες κινήσεις και λεπτούς χειρισμούς γιατί ο ποδοσφαιριστής είχε και άλλες προτάσεις τον έφεραν στην Αριδαία και τον έκαναν παίκτη του Αλμωπού.

Ο Petrov πριν δύο χρόνια αγωνίστηκε ως αντίπαλος του Αλμωπού, αφού φορούσε την φανέλα του Εδεσσαϊκού, την χρονιά που η ομάδα της Αλμωπίας ανέβηκε στην Γ' Εθνική κατηγορία(η φωτογραφία είναι από το παιχνίδι της Αριδαίας).

Μάλιστα στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου ο παίκτης είχε δεχτεί πρόταση από τον Εδεσσαϊκο χωρίς όμως να συμφωνήσει.

Πρόκειται για μία μεταγραφή που θα δυναμώσει πολύ τα μετόπισθεν του Αλμωπού. Πλέον το βάρος θα πέσει στην επιθετική ενίσχυση της ομάδας

6 σχόλια:

  1. μπαμ μπάμπα μπούμπα Αλμωπάρα τρέλανε μας και αλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι κάνετε ρε παιδια εκει; θέλετε να ανεβείτε; ΜΕΝΙΟΣ - ΣΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΕΤΡΟΦ δεν θα περναει μύγα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σσσσσσσσστττττττττττ δουλειά παιδια.Μπράβο όμως στη διοίκηση.Χαι λάιτ η τριπλή ντρίπλα προσποίηση στην προσποίηση απ το Λαζαράκο στο 1ο ημίχρονο.Είδαμε πολύ ταλέντο και εμπειρία μαζί σ αυτο το φιλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΛΗΣΑΝ ΚΑΙ Η ΤΖΟΡΠΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ήταν Λυκόστομο να πάνε οι Τζορπηδες.Χαλασε αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News