Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Φιλικός αγώνας: Αλμωπός - Θύελλα Σαρακηνών 4 - 1

Φιλικός αγώνας Αλμωπός – Θύελλα Σαρακηνών

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Αξιόμαχη παρουσιάστηκε η Θύελλα Σαρακηνών στο πρώτο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης. Ο Αλμωπός είχε δοκάρι με τον Λάζαρο Ελευθεριάδη στο 7’. Η Θύελλα προηγήθηκε με τον Γιάννη Παπαδόπουλο στο 18’. Στη συνέχεια ο Αλμωπός άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του και να αποκτά τον έλεγχο του παιχνιδιού και ισοφάρισε το σκορ στο 38’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζώη Χαρίση.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο μέρος ο Αλμωπός έχει τον έλεγχο. Έχουν γίνει πολλές αλλαγές με τους προπονητές Τυριακίδη και Σαμαρά να βγάζουν τα συμπεράσματά τους. Ο Αλμωπός έκανε το 2 - 1 στο 53' με τον Παρούτογλου. Στο 60' ο Σιδηρόπουλος με άψογο πλασέ έκανε το 3 - 1 για τον Αλμωπό. Λίγο αργότερα και πάλι ο Σιδηρόπουλος έκανε το 4 - 1 με τετ-α-τετ και νέο ωραίο πλασέ.

ΤΕΛΙΚΟ 4 - 1

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΛΜΩΠΟΣ: Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Αναστασιάδης, Μούλας, Μιχαηλίδης Μιχ., Πολύζος, Γγάτι, Ελευθεριάδης Λ., Τσόλκας, Χαρίσης, Μέντης / Καραγιαννίδης, Νέδος, Σαμαρόπουλος, Ελευθεριάδης Γ., Σιδηρόπουλος, Πετρίδης, Λέντι, Παρούτογλου, Μποζίνης.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ: Ξυλουργίδης, Στογιάννης, Θωμάς Γ., Ρώσσης, Παπαδόπουλος, Τζιούτζης, Θωμάς Ελ., Μπαγκής, Μπίνος, Αταλασίδης, Γράϊκος / Άτλος, Παρίσσης, Νάνος, Σαμαράς, Γκίνης, Θωμάς Μ., Γάτσος.

Άριστη η διαιτησία Μιχαηλίδη, Λαμπρίδη, Παρούτογλου (ΕΠΣ Πέλλας). 













ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ARIDAIA NEWS ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ!

5 σχόλια:

  1. οι Σαρακηνοί έφιαξαν ομάδα Α1.Καλή επιτυχία στον Αλμωπό μας. Η Θύελλα θα πρωταγωνιστήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άψογος ο κ.Μιχαηλίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μ αρεσε ο Αλμωπος. η Σαρακηνοι θα παλεψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άριστος ο ΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ για μια ακόμη φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News