Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Δήμος Έδεσσας: Τοποθέτηση τιμητικής πλάκας για τους πρωταγωνιστές της διάσωση των Καταρρακτών

Τοποθέτηση τιμητικής πλάκας για τους πρωταγωνιστές της διάσωση των Καταρρακτών

Ο Δήμος Έδεσσας σχεδιάζει την τοποθέτηση πλάκας για να τιμήσει τους πρωταγωνιστές της διάσωσης των Καταρρακτών κατά τα έτη 1962-63.

Την περίοδο εκείνη ο Σύλλογος Προστασίας Φυσικών και Τεχνιτών Καλλονών και πολλοί Εδεσσαίοι αντιστάθηκαν στα σχέδια της ΔΕΗ για καταστροφή των Καταρρακτών προκειμένου να «αξιοποιήσει» τα νερά του Εδεσσαίου ποταμού για την παραγωγή ενέργειας.

Τελικά, οι Καταρράκτες διασώθηκαν χάρη στην προσπάθεια όλων των επώνυμων και ανώνυμων Εδεσσαίων που αντιστάθηκαν τότε.

Επειδή όμως χρωστάμε ευγνωμοσύνη σε όλους όσους αγωνίστηκαν για τη διάσωση των Καταρρακτών παρακαλούμε όσους γνωρίζουν ονόματα των πρωταγωνιστών εκείνης της περιόδου να τα αναφέρουν στο Γραφείο Δημάρχου, στο τηλέφωνο 2381350780 ή στο e mail: mayor@edessa.gr προκειμένου να συμπεριληφθούν στην τιμητική πλάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News