Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ και πάλι εν δράση - Συμμετέχει για πρώτη φορά στην Α' κατηγορία

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ και πάλι εν δράση συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην Α΄ κατηγορία!

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα 9 Αυγούστου η έναρξη της προετοιμασίας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ενόψει του νέου πρωταθλήματος την Α΄ κατηγορίας που θα συμμετάσχει η ομάδα μας. Πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός με κάθε επισημότητα, παρουσία του Δ.Σ. της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Πέλλας κ. Αντωνίου, του νέου Προέδρου του Απόλλωνα Γιώργου Μαντζούκη και φυσικά τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας.

Η ομάδα και φέτος θα συνεχίσει την πορεία της με το περυσινό έμψυχο υλικό, προωθώντας μάλιστα 5 ποδοσφαιριστές του 2002 από την περυσινή τριταθλήτρια , στο παιδικό πρωτάθλημα, ομάδα μας, ενώ αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Φίλιππο Σταυροδρομίου ο προπονητής των τμημάτων υποδομών της Ακαδημίας Γιώργος Γάτσος.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Νίκος Παπαχρήστου ευχήθηκε να έχει η ομάδα μας μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ΄ όλα, χωρίς ν΄ αλλάζει σε κάτι η φιλοσοφία και οι στόχοι που έχει θέση εξ αρχής της λειτουργίας της η ΑΚΑΔΗΜΙΑ. Όλοι μαζί αποτελούμε μία οικογένεια είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. κ. Αντωνίου δήλωσε ότι νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκινάνε μία μία οι ομάδες την προετοιμασία τους και ακόμα περισσότερο που βρίσκετε στην πρώτη της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ γιατί εδώ η ομάδα λειτουργεί με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο και φιλοσοφία από κάθε άλλη ομάδα, όπως αν θέλετε θα έπρεπε να λειτουργεί η κάθε ομάδα. Χαρά μου είναι είπε να βρίσκομαι ανάμεσα σε νέα παιδιά που διακρίνονται για το ήθος και την διάθεση τους να αναδειχθούν ποδοσφαιρικά Σε αυτήν σας την προσπάθειά είπε θα είμαι και γω συμπαραστάτης όπου μπορώ να βοηθήσω!












7 σχόλια:

  1. μπραβο ρε παιδια, κανετε σωστη δουλια, μακαρι να πατε καλα γιατι τ αξιζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια μεταγραφη Γατσου ρε καραμητρο; Ο Γατσος ανηκει στις ακαδημιες απο περισυ ως προπονητης. Μηπως πειραχτηκε καποιος που θα ειναι συμπαικτης με τα παιδια που προπονει; Κατα τα αλλα καλη επιτυχια στην ομαδα και συγχαρητηρια σε διοικηση και προπονητες. Βαρεθηκαμε να βλεπουμε στην Πελλα το φαινομενο "μεταγραφες", "μετακινησεις" και αλλες παπαριες με ποδοσφαιριστες απληρωτους να κυνηγανε στο τελος της ποδοσφαιρικης περιοδου τους μπατηρηδες παραγοντες. Ευτυχως εσεις που ασχολειστε με την συγκεκριμενη ακαδημια ειστε φωτεινο παραδειγμα εξαιρεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ, ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΕΤΣΙ

      Διαγραφή
    2. Επειδή πραγματικά είσαι άσχετος ποδοσφαιρικά (ευτυχώς το επιβαιαώνεις μόνος σου) καλά το είπες είναι προπονητής των Ακαδημιών από πέρυσι. Από φέτος θα είναι και ποδοσφαιριστής και επειδή ανήκε στον ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ η μετακίνηση αυτή λέγεται μεταγραφή ! Ευχαριστώ !

      Διαγραφή
    3. τελικα ποιος ειναι καραμητρος; χα..χα..χα..μαλλον ο 5.24

      Διαγραφή
    4. Επειδη ειστε και οι δυο και λουκουμαδες και καραμητροι πειτε μου ποσα λεφτα πηρε το σταυροδρομι απο την εν λογω μεταγραφη αφου ο γατσος ειχε το δελτιο στα χερια του. Για αυτο γατακια μουγκα στη στρουγκα και αν θελετε ποσοστα απο την μεταγραφη του γατσου ζητηστε το επονυμα και οι δυο απο την ακαδημια κρυας βρυσης. Οσο για τον 5:24 εχω να πω οτι σωστα τα λεει και ειδικα οταν αναφερετε στους μπατηρηδες παραγοντες. Ξεχασε ομως να αναφερθει και στους γυρολογους μπατηρηδες προπονητες που εγλυφαν ολο το καλοκαιρι το γατσο να τον παρουν στην ομαδα τους.

      Διαγραφή
  3. Μπραβο σε ολους τους νεους αυτους ποδοσφαιριστες.Συνεχιστε ετσι,δουλεψτε στις προπονησεις και στο τελος θα πετυχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News