Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Το νέο Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Πέλλας - Πρόεδρος η Μαρία Ζωγράφου

Ανακοίνωση

Την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 , στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Έδεσσας πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Αναπτυξιακής Πέλλας Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρία ΟΤΑ (ΑΝ.ΠΕ) με μοναδικό θέμα την εκλογή μελών του ΔΣ της εταιρίας. Στην Γενική Συνέλευση που ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα παρευρέθηκαν Μέτοχοι της Εταιρίας που εκπροσωπούσαν το 95,62%.

Μετά τις αρχαιρεσίες της Έκτακτης Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Αναπτυξιακής Πέλλας Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρία ΟΤΑ (ΑΝ.ΠΕ) το ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω μορφή:


Η κα. Ζωγράφου-Τσαντάκη Μαρία σε δήλωσή της ανέφερε:

«Μετά τη σύσταση του Δ.Σ. της ΑΝ.ΠΕ επιλέχτηκα από τα μέλη του ΔΣ για τη θέση της Προεδρίας της Εταιρίας. ‘Έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλογεί στη θέση αυτή και της δεδομένης συγκυρίας, κυρίως της οικονομικής ύφεσης, χρειάζεται να εργαστούμε όλοι μας, τα μέλη της Εταιρίας και το στελεχιακό δυναμικό της, με κυρίαρχο στόχο την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης και την προώθηση αναπτυξιακών προγραμμάτων που θα συμβάλουν άμεσα στην τοπική αγορά, τον πολιτισμό και την κοινωνία. Το έργο της ΑΝ.ΠΕ έως σήμερα είναι εξαιρετικό, εδώ και δεκαετίες, με επιτυχή βήματα και υψηλά αποτελέσματα στην αξιοποίηση κονδυλίων για υποδομές και δράσεις μέσα από τοπικά, διατοπικά και διακρατικά προγράμματα.

Ωστόσο, βρισκόμαστε σε μια σημαντική χρονική περίοδο καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι αξιολογήσεις των αναπτυξιακών προγραμμάτων CCLD και των αναμορφωμένων προτάσεων, στις οποίες, σημειωτέων, η ΑΝ.ΠΕ κατέχει την 6η θέση σε σύνολο πανελλαδικά 47 Αναπτυξιακών Εταιριών και σύντομα θα γίνουν οι προκηρύξεις για αυτά.

Είμαστε λοιπόν πανέτοιμοι, στο βατήρα εκκίνησης για μια νέα αναπτυξιακή περίοδο, όπου η ΑΝ.ΠΕ θα επιδιώξει μία ισόρροπη ανάπτυξη στην Πέλλα, με δυναμική προώθηση των δημόσιων και ιδιωτικών κοινωνικό-οικονομικών συμφερόντων και με αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών δυνατοτήτων στην περιοχή μας. Με πολύ δουλειά και καλές συνεργασίες, σε όλους όσους εμπλέκονται άμεσα και έμμεσα, το εγχείρημα είναι εφικτό. Εξάλλου, αυτό έχει αποδείξει η μέχρι τώρα πορεία της Εταιρίας».

4 σχόλια:

  1. Αχ Μαρία… Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν… Τον προδότη ουδής… Τελείωσες πολιτικά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ……… ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ… ΑΞΙΑΑΑΑΑ………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΛΛΑΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ - ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΕΣΑΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ, ΑΓΝΟΙΑ , ΜΙΚΡΟΚΟΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΡΕΑΣΜΟΙ, ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ;;;;; Ο Χ Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή Μάρω ποιός ήταν πρώην Πρόεδρος χωρίς να το δικαιούται γιατί δικάστηκε σε φυλακή; Τι έκανες τόσο καιρό; Τίποτα, τώρα όλα θα πάνε καλά! Σας βαρέθηκε ο κόσμος ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News