Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Μεταγραφών συνέχεια στη Δόξα Μελισσίου

Η προετοιμασία της Ομάδος θα ξεκινήσει την 20 Αυγούστου

Το Διοικητικό Συμβούλιο των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ, συνεχίζοντας τις προσεκτικές κινήσεις του, στο μεταγραφικό τομέα, για να ισχυροποιήσει το ρόστερ της Ομάδας, ώστε να χτίσει μια πιο ανταγωνιστική ομάδα, στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.π.ς Πέλλας, προχώρησε σε κλείσιμο συμφωνίας και απόκτηση των:

-Του πολύπειρου και ταλαντούχου πορτιέρο Περικλή Βασιλειάδη από την ΑΕΚ Καρυώτισσας.
- Σε συμφωνία με τον επιθετικό Μπάμπη Ελευθεριάδη, ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Καρυώτισσας, αλλά και του Εθνικού κι Αναγέννησης Γιαννιτσών και εντός των ημερών ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στους Μαυραετούς.
- Ακόμη είναι σε συμφωνία με υψηλόσωμο, ταχύτατο, νεαρό και ιδιαίτερα ταλαντούχο επιθετικό ομάδας της Α΄ κατηγορίας επαρχίας Γιαννιτσών.
- Αναμένονται και επιστροφές 2-3 ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στους Μαυραετούς στο παρελθόν.          

Η προετοιμασία της Ομάδος θα ξεκινήσει την 20 Αυγούστου, με νυχτερινές προπονήσεις, στο Δημοτικό στάδιο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΤΟΒΟΛΗΣ» Μελισσίου.            

Το πρόγραμμα των πρώτων φιλικών, περιλαμβάνει φιλικά με τις παρακατω ομάδες:ΝΙΚΗ Αξού, ΔΟΞΑ Μανδάλου, Μ. Αλέξανδρο Π. Πέλλας κι Εθνικό Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News