Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Συνεχίζει τις μεταγραφές η Αναγέννηση Δωροθέας - Ποιοι παίκτες έρχονται στην ομάδα

Η ομάδα της Δωροθέας φαίνεται πως κάνει πραγματικά σοβαρή δουλειά

Ενισχύεται η Αναγέννηση Δωροθέας που απέκτησε τους Rezi Jikia και Levan Jikia, καθώς επίσης και τον Χρήστο Παπακούτση όλοι από τον ΠΑΟΚ Καρατζόβας.

Η ομάδα της Δωροθέας φαίνεται πως κάνει πραγματικά σοβαρή δουλειά, με τη Διοίκηση του Βασίλη Παπαδόπουλου να πραγματοποιεί συνεχείς επαφές με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ.

2 σχόλια:

  1. Τρια παιδιά που θα βοηθήσουν πολύ στην πορεία της ομάδας σας! Είναι μέσα στα 6-7 παιδιά από την περσινή ομάδα που όταν τους είχα δεν με φόβιζε καμία ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ena megalo mpravo sti stin "anagenisi"
    alla na mas peite kai ta paidia tou xwriou e? gi auto to logo tin anaferame anagenisi kai oxi "anagenisi dorotheas"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News