Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Π. Πολάκης: Εμείς αλλάζουμε την Ελλάδα, εσείς κλάψτε για την σημαία

Διαβάστε λεπτομέρειες

Νέα πυρά κατά της αντιπολίτευσης εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο, στη διαύγεια η προκήρυξη για τις 3000 προσλήψεις ....

Και τώρα εσείς οι "άριστοι της νεοφιλελεύθερης μετριότητας " κλάψτε για το Ρουβίκωνα ,το Μαδούρο και τη Σοβιετία !!!!!

ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...

Εσείς κλάψτε για την κλήρωση της σημαίας στα παιδάκια της έκτης δημοτικού!!!!», γράφει σε μία πρώτη ανάρτησή του.

Σε δεύτερη ανάρτησή του αφιερώνει το τραγούδι «το λεβεντόπαιδο» του Γιάννη Καλατζή, στους «άριστους της αντιπολίτευσης απ τα Lidl», όπως γράφει χαρακτηριστικά.

3 σχόλια:

  1. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΝΑΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ. ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΜΕ 100 ΔΙς ΤΗ ΧΩΡΑ. ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ 14 ΔΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΤΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενοείτε την αλλάζετε σε κανα χρόνο σαν την Βενεζουέλα θα ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα γι αυτό είχε φαγωθεί το σύστημα, εγχώριο και ξένο, να πάρει τη διακυβέρνηση (η εξουσία, έτσι και αλλιώς, έχει εκχωρηθεί και με τα μνημόνια σε Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και όσους την ελέγχουν) ο ΣΥΡΙΖΑ. Από τη μια, με πλιάτσικο της αριστερής ιδεολογίας, αλλά και απόλυτης χρησιμοθηρικής στρέβλωσής της, να περάσει στον κόσμο το "όλοι ίδιοι είναι" και ταυτόχρονα να αναβαπτισθούν και να έχουν μούτρα να μιλούν και πάλι και όχι μόνο, οι απροσχημάτιστα δουλικοί και νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ και ΠΟΣΟΚΟ δεν συμμαζεύεται! Οι προηγούμενοι ..."σωτήρες" θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε ότι λέτε για τους τωρινούς. Σας ξελασπώνουν και σας αναβαπτίζουν ως αμόλυντους! Ε, μην και τόσο αχάριστοι! Όσο για εσάς τους Συριζαίους, παλιούς και νεοβαπτισμένους, εντάξει, ο στρουθοκαμηλισμός μέχρι ένα σημείο, ως δικαιολογία. Πάντα σας γοήτευε η προσχηματική αριστεροσύνη, αλλά πάντα στις υπηρεσίες του συστήματος αυτού. Μάλιστα, το κυριότερο πρόσχημά σας, ο......ρεαλισμός!!!!!Οι καλύτεροι διαχειριστές-νεροκουβαλητές από ύπαρξή σας... Κυρίως υποκριτές...και κυνικά υπονομευτές κάθε αριστερής αξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News