Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροφωτισμού - Δήμαρχος Αλμωπίας: «Να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της η ΔΕΗ»

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ Η ΔΕΗ

Για άλλη μια φορά η Αλμωπία ταλαιπωρείται από αδικαιολόγητες διακοπές ρεύματος. Είναι συχνό το φαινόμενο με κάθε βροχή ή αέρα να μένει ο Δήμος μας στο σκοτάδι. Αυτή την ώρα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ηλεκτροφωτισμού που δημιουργεί ζητήματα στους συμπολίτες μας.

Ως Δήμαρχος και εκπροσωπώντας το σύνολο των δημοτών του Δήμου μας, καλώ επιτέλους τη ΔΕΗ και κάθε αρμόδια υπηρεσία να αναλάβει τις ευθύνες της.

Εν έτη 2017 δεν είναι δυνατόν να σημειώνονται τόσο τακτικά προβλήματα και να ταλαιπωρούμαστε χωρίς κάποιο σημαντικό λόγο. Πέρα από το σκοτάδι, δημιουργούνται και σοβαρά προβλήματα στον τομέα της ύδρευσης και της άρδευσης, καθώς καταστρέφονται σε πολλές περιπτώσεις οι γεωτρήσεις μας και το κόστος της επισκευής καλείται να πληρώσει ο Δήμος, αλλά και στις οικιακές συσκευές που καταστρέφονται λόγω της εναλλαγής της τάσης με το κόστος να το πληρώνει ο κάθε πολίτης.

Καλούμε τη ΔΕΗ να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει στη συντήρηση του απαρχαιωμένου δικτύου της.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

7 σχόλια:

  1. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗ ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο δημαρχε. καντους μια μηνυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξερει καποιος τι εγινε?ποτε θα ερθει το νερο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρουμε που οφείλετε και ποτέ θα έρθει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τωρα κοπηκε κ το ρευμα πλακα μας κανετε???τετοια ζεστη χωρις ρευμα κ νερο???τι θα γινει????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγαλη βλαβη μην περιμενετε νωρις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ έκανα μπάνιο στο ποτάμι οπότε δεν πολυκατάλαβα την διακοπή νερού. Για όλα υπάρχει λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News