Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Στη Θύελλα Σαρακηνών Ευθύμης και Βασίλης Τσόρμπας

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Την μεταγραφή βόμβα για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας πραγματοποιησε η νεοφώτιστη ομάδα της Θύελλας Σαρακηνών.

Η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των αδερφών Ευθύμη και Βασίλη Τσόρμπα από τη Δόξα Εξαπλατάνου.

Πρόκειται για δύο παίκτες με πολύ ταλέντο και μεγάλη εμπειρία που θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα των Σαρακηνών στο στόχο της ανόδου στην Α1 κατηγορία. 

11 σχόλια:

  1. τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.Η πηγή απ όπου θα βγουν τα ταλέντα του αύριο. Η πηγή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασίλης τσορμπας το μεγάλο ταλέντο του νομού που τον θέλουν ομάδες Από Β Γ εθνική αλλά τον κέρδισαν η σαρακηνοί.τοσα χρόνια τοπικό και τώρα πιο χαμηλά αλλά κατά τα άλλα όπως λένε εκεί στο χωριό του μεγάλος παίχτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνει στην Β΄ Εθνική? Να πληρώνει από την τσέπη του για να γράψει συμμετοχές στις Εθνικές Κατηγορίες? Το έχουμε ζήσει το έργο να λείπει!!

      Διαγραφή
  3. PO PO PO KATASTROFH GIA TOUS SARAKHNOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά επαληθεύτηκαν οι φήμες ότι απήλαυσαν την νέα διοίκηση της Δόξας πως αν δεν πάρουν τον Σαπουντζή και πάλι προπονητή θα έφευγαν, κρίμα γιατί είναι καλή ποδοσφαιριστές.
    Φίλαθλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τανε η ζήλια ψορα
    Όλοι εσείς θα θέλατε να τους έχετε στην ομάδα σας γιατί πολύ απλά είναι το καλύτερο δίδυμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...για τους σαρακηνους μιλας; γιατι μη τρελλαθουμε κιολας, εδω εχουμε παιχτες απο Αλμωπια που καναν πορεια στο επαγγ ποδοσφαιρο, μη μας τρελλενετε με Σαρδελες, ενταξυ καλα ψαρια αλλα Σαρδελες ρε παιδια.

      Διαγραφή
    2. Μπράβο ρε 2.51, διδάσκεις αθλητισμό γιδαρά, νομίζεις οτι το τόπι ειναι κεράσι κ ετσι θα κάνεις ομάδα.Σε τρία χρόνια δεν θα σας θυμάτε κανείς.

      Διαγραφή
    3. Δεν θα μας θυμάται κανείς επειδή πολύ απλά δεν θα είμαστε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όπως εσείς.. φιλάκια

      Διαγραφή
    4. χα..χα..χα..αγαπητε 11.07 μου θυμιζεις τον κοκορα που νομιζε οτι ο ηλιος ανετειλε για να ακουσει τη φωνη του.

      Διαγραφή
  6. Γιατί ρε οταν διαβάζω κάτι σχόλια σαν του 11.07 τρελλαίνομαι να βαράω μαλακία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News