Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Κανονικά θα αγωνιστεί η Αναγέννηση Δωροθέας

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν ανανεώσει και υπάρχει κλίμα αισιοδοξίας

Κανονικά θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου η Αναγέννηση Δωροθέας, με τον Γιώργο Μπογδάνη στον πάγκο.

Αυτό αποφάσισε η Διοίκηση του Βασίλη Παπαδόπουλου μετά από επαφές που πραγματοποίησε πήρε αυτή την απόφαση και είναι έτοιμη να στηρίξει δυνατή την προσπάθεια.

Ήδη, έχει «κλειδώσει» η επιστροφή του Θανάσιο Γκιώση και του Δημήτρη Σταματιάδη, που θα ενισχύσουν το ρόστερ, ενώ γίνονται κάποιες συζητήσεις για μεταγραφές.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν ανανεώσει και υπάρχει κλίμα αισιοδοξίας.

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News